Kurusiowa 0 Napisano Grudzień 9, 2009 Mam nie regularne miesiaczki wczesniej spoznil mi sie 2 dni teraz juz 9 dzien dzisiaj i ja dalej nie mam zrobilam test ciazowy wczoraj byl negatywny poce sie w nocy piersi mnie bola i mialam do wczoraj dziwne uplawy i smierdzace czy to oznaka miesiaczki ze bedzie???czy ciazy :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość To mogą być Napisano Grudzień 9, 2009 To mogą być objawy wszystkiego. Nawet jakieś choroby więc lepiej idź do lekarza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kurusiowa 0 Napisano Grudzień 9, 2009 Jutro ide ale jak zwykle u nas jest taki ginekolog ze mnie nie przyjmie odrazu tylko zapisze na tydzien pozniej co tu robic nie mam kasy prywatnie a bole mam jak na miesiaczke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tia martuśka20 Napisano Grudzień 9, 2009 kochana myśle ze to nie ciąża , ale lepiej sprawdzic , moim zdaniem objawy wskazuja na nadżerke , albo jakis stan zapalny ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kurusiowa 0 Napisano Grudzień 9, 2009 No ale mialam ostatnio taki sam problem ale wrocilam z Norwegii az miesiac mi sie spoznil pozniej wspolzylam z mezczyzna 2 dni po terminie dostalam teraz znow nic i 9 dzien po terminie nie ma miesiaczki a robilam wczoraj test na ciaze i wyszedl negatywny mialam uplawy teraz juz tak nie mam duzo a jak chodze do ginekologa nie przyjmie mnie odrazu zapisze i znow bede czekala :(skad wiesz ze nie ciaza ale chociaz test potwierdzil mezczyzna moj mial prezerwatywe zawsze ma! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tia martuśka20 Napisano Grudzień 9, 2009 jesli byłaby ciaza , test by wykazał .... masz rozregulowany cykl poprzez wyjazdy , w taki sposób łatwo zakłócic gospodarke hormonalna ,wystarczy ze jest minimalnie zachwiana i juz okres jest przesunięty a pozatym moze faktycznie te upławy to jakies zapalenie - oczywiscie nie zycze ci tego , ale lepiej idz do gina , może prywatnie , i może bedzie wszystko dobrze , musi byc dobrze , nie bój sie , ja ciaze wykluczam w waszym przypadku , zawsze była prezerwatywa ... jest OK :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tia martuśka20 Napisano Grudzień 9, 2009 A PIERSI CIE BOLĄ DLATEGO ZE MOZE WLASNIE NA DNIACH DOSTANIESZ OKRES a stres i myslenie o tym tez opóznia okres Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kurusiowa 0 Napisano Grudzień 9, 2009 była ale ja raz bylam w Norwegii w czerwcu do lipca to wszystko i wtedy spoznil mi sie miesiac prawie okres ostatnio w listopadzie mialam 2 dni po terminie a teraz 9 dzien po i nic wlasnie a prezerwatywa zawsze jest i przed wytryskiem moj mezczyzna nawet z prezerwatywa wyciaga z pochwy bo sie boi :( nie wiem moze wbijam sobie cos a nie jest tak test potwierdzil a prywatnie mnie nie stac moze powiem mu sklamie ze robilam test i wyszedl pozytywny i przyjac chyba bedzie musial mnie nie???odrazu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kurusiowa 0 Napisano Grudzień 9, 2009 Nie powiem mam troche nerwow ostatnio i przez mezczyzne tesknota mi nie daje spokoju zazdrosc bo z innymi pracuje tam I ZE NIE MAM MIESIACZKI CHODZE JAKAS PODDENERWOWANA :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tia martuśka20 Napisano Grudzień 9, 2009 nie , to nie ciaza , test wykazuje juz w dniu spodziewanej miesiaczki , a 2 dni po terminie tym bardziej by wykazał , jesli sie boisz i nie masz pewnosci to zrób jeszcze jeden test , ale moim zdaniem to nie ciaza , skoro prezerwatywa ani sie niezsuneła ani niepękła ../ jest OK !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kurusiowa 0 Napisano Grudzień 9, 2009 Nie nie pekla i moj mezczyzna przed wytryskiem nawet ma prezerwatywe na czlonku wyciaga mi z pochwy!!!a mam bole na dole brzucha jak na miesiaczke od 2 dni i nic suche majtki tylko nie mily zapach a jak myslisz moge sklamac powiedziec ginekologowi ze test wyszedl pozytywnie zeby przyjal mnie odrazu bo chyba takie kobiety z podejzeniem przyjmuja odrazu?co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kurusiowa 0 Napisano Grudzień 9, 2009 A i jeszcze bylam 2 razy w solarium nie wiem czy to tez ma jakis uboczny wplyw na miesiaczke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tia martuśka20 Napisano Grudzień 9, 2009 jesli tak bardzo chcesz miec diagnoze od gina to skłam , ale jak on powie ze ciazy nie ma to co mu odpowiesz na to??? moim zdaniem niemasz sie czego bac jesli chodzi o ciaze , partner wyciaga czlonka z pochwy nawet gdy jest gumka - nic ise nie bój , a niemiły zapach z pochwy , moze swiadczy o zapaleniu , grzybicy itd.... kochana , w ciąze nie tak łatwo zajsc , gumka niepęknieta i niezsunięta chroni w 100% , jesli by sie zsuneła albo była dziurawa to wtedy mogłabys sie obawiać , bedzie dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kurusiowa 0 Napisano Grudzień 9, 2009 Mialam wlasnie ostatnio grzybice jak wrocilam z norwegi i spoznil mi sie miesiac czasu prawie okres to poszlam do ginekologa przepisal mi masc dopochwowa i LUTENOL a mam luteine jeszcze 50 i ssam ja 2 dni jzu i nic ja pierdziele zwariuje POJDE ZAPISZE SIE POWIEM ZE NAJWYZEJ TEST BYL ZLE ZROBIONY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tia martuśka20 Napisano Grudzień 9, 2009 myśle ze solarium nie ma wpływu - ale wiem na temat sauny ze reguluje cykle miesiaczkowe - kiedys bardzo regularnie chodziłam do sauny i mialam cykle jak w zegarku , okres co miesiac o tej samej godzinie , bez problemu mogłam obliczac sobie dni plodne itd .. ale jednak bałam sie dłuzej współzyc bez zadnego zabezpiueczenia i zdecydowalam sie na tabletki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tia martuśka20 Napisano Grudzień 9, 2009 moze niewyleczona grzybica do konca , i powiem ci ze takie upławy jak ty masz (z tego co piszesz wnioskuje) ze cieżko dochodzi do zaplodnienia, mojej mamie tak kiedys ginekolog powiedzial Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kurusiowa 0 Napisano Grudzień 9, 2009 A co z ta grzybica mialam tez wczesniej jak wrocilam z norwegii miesiaczka wtedy sie spuznila prawie 2 tyg mozliwe ze znow mam :(?opuznia to ja nie wiem a luteine brac pomoze pod jezyk juz 2 dzien ssam i nic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tia martuśka20 Napisano Grudzień 9, 2009 bierz luteine , niezaszkodzi napewno .. piersi bolą , brzuch boli w dole - okres bedzie lada dzien ZOBACZYSZ !!!! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość już przestań Napisano Grudzień 9, 2009 nie ma obowiązku przyjąć od razu bo ciąża to nie choroba. nawet jak skłamiesz że jesteś i źle się czujesz to wyśle do szpitala i tyle. zalatuje mi tu histerią okropna, bo jeszcze pamiętam poprzednie tematy autorki ;/ niezrozumiałe zupełnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fdfsvgs Napisano Grudzień 9, 2009 jak luteine odlozysz za 3 dni to powinnas dostac okres po paru dniach od oodstawienia:) poza tym polecam globulki dopochwowe propolis:) jak przyjmujesz luteine to teraz nie dostaniesz oktresu bo to progesteron i ci sie sluzuwka powieksza jak odlozysz to sie zacznie zluszczac i powinnas miec okres.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kurusiowa 0 Napisano Grudzień 9, 2009 To nie biore juz wzielam wczoraj i dzisiaj nie chce wiecej luteiny a brzuch mnie pobolewa zobaczymy czy pojawi sie!?a czy w ciazy glowa boli? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tia martuśka20 Napisano Grudzień 9, 2009 jesli masz jakies dolegliwosci , głowa itd , nie kojarz ich odrazu ze to objaw ciazy , bo tak nie jest , a jak sobie zaczniesz wkrecac to nagle bedziesz miala wszystkie ksiązkowe objawy ciązowe i wtedy gorzej cie to zmartwi i zestresuje bo to taka autosugestia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kurusiowa 0 Napisano Grudzień 9, 2009 Chcesz mamuska napisze ci jak ostatnio mialam miesiaczke w ostatnich 2 miesiacach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kurusiowa 0 Napisano Grudzień 9, 2009 od 28 wrzesnia mialam do 3 pazdziernika pozniej mialam 3 listopada-9 listopada i powinnam teraz miec 30 listopada nie mam do dzisiaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tia martuśka20 Napisano Grudzień 9, 2009 dostaniesz okres napewno na dniach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kurusiowa 0 Napisano Grudzień 9, 2009 I jeszcze gazy mam straszne jak nigdy ja moze zestresowana jestem za bardzo nie wiem ale boje sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kurusiowa 0 Napisano Grudzień 9, 2009 A gazy sie ma jak jest sie w ciazy?nie wiem dlaczego ja zawsze musze sie zamartwiac jak nie jednym to drugie nie mam spokoju zyje tylko w stresie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fdfsvgs Napisano Grudzień 9, 2009 gazy ptzed miesiaczka to cos normalnego bo sie zbiera woda w organizmie i masz wzdecia....bol glowy to nie objaw ciazowy...zeby dostac okres nie odkladaj luteiny...wez jeszcze dwa dni zeby bylo ok i czekaj...nie ma co sie teraz spinac na lekarza .....jesli sie zabespieczalas to na 100% nie jestes w ciazy....a jak sobie bedziesz wkrecac to okresu nie dostaniesz wlasnie przez stresowanie sie i wkrecanie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kurusiowa 0 Napisano Grudzień 9, 2009 No wiem ale nie potrafie o niczym innym myslec teraz!to wezme jeszcze przez 2 dni i odloze ale bole mam teraz nawet jak na miesiaczke a gazy tez mam :(zabezpieczylismy sie i zawsze uwaza moj narzeczony zeby nie wpasc ja jestem przewrazliwiona chyba za bardzo kochani Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kurusiowa 0 Napisano Grudzień 9, 2009 Ale i tak pojde jutro albo zadzwonie zapisze sie do ginekologa i zeby zrobil mi testy na hormony to zrobie po miesiaczce napewno bo teraz napewno przed nie bedzie chcial Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach