Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakistam321312342342

Czy to dobre postepowanie ?

Polecane posty

Szukam kobiety z milosci Nie szukam kogos aby byc z kims bo jestem sam Nie lapie pierwszej lepszej ladnej panny na dziecko zeby je zatrzymac (jakie to modne) Staram sie byc szczery i zanim rozpoczne zwiazek mowie odrazu czy cos z tego bedzie czy nie. (Ponoc to chamskie ale spowodowane jest nacieciem sie ) Staram sie testowac osobe zeby wyczuc na ile sie da czy ktos ma szczere intencje. Niestety jestem sam ale poprostu nie umiem grac a zeby sobie podymac. Mam powodzenie u kobiet ale jestem sam Czy takie zachowanie jest normalne czy ja za duzo wymagam ?

Gość filigranowa kobieta...
Staram sie testowac osobe zeby wyczuc na ile sie da czy ktos ma szczere intencje. u mnie byłbyś spalony :O

ALe nie chodzi mi oto ze testuje caly czas kobiete wystarczy raz. Wystarczy raz zeby sie nie naciac. Chyab to nie jest takie zle.

Gość boisz sie obdarzyc
kogos miloscia. wybudowales mur wokol siebie , by znow nie zostac zranionym. W koncu spotkasz taka, przed ktora sie otworzysz. Nic na sile. Opisz to swoje naciecie wczesniejsze, bo tu raczej lezy problem

moj byly, ktory sparzył się na swojej poprzedniej dziewczynie też mnie "testował" i powiedział mi to po fakcie, że czasem stwarzał różne sytuacje, by sprawdzic moje reakcje. wszystkie egzaminy podobno zdalam, a jednak zerwal po 9 miesiacach. na co mu byly te testy jak jednak mu cos nie spasowalo? a i ja sie czulam niekomfortowo, co to za sprawdzanie... zdaj się na intuicję... albo się czuje magię albo nie ;) nie wiem jak mają faceci, ale ja jak nie czuję pozytywnych wibracji to nic z tego nie bedzie. i tak samo mówie od razu. szkoda czyjegoś czasu...

boisz sie obdarzyc Dokladnie nacielem sie raz i porzadnie i niechce drugi raz przez to przechodzic. Przeciez wy kobiety ciagle to robicie i jakos nie widze dlaczego faceci mieli by nic nie robic jak by chcieli byc z kims.( ja tu pisze o stalych zwiazkach) I nie chodzi tu o jakies gierki

Gość boisz sie obdarzyc
ale to sa gierki z Twojej strony, jesli testujesz te kobiety. Zmien testowanie na obserwacje, wyczulenie na rozne ich symptomy i nie wchodz w zwiazek za szybko. Moze zacznij od przyjazni.

ale to sa gierki z Twojej strony, jesli testujesz te kobiety. No tak ale gdyby kobiety w konia nie lecialy to bym tego nie robil

piszesz o przyjazni ale teraz kobiety nie maja na to czasu i inny moze sprzatnac ja kolo nosa.To nie wiem czy to dobra metoda. No chyba ze kobieta jes cierpliwa

Gość boisz sie obdarzyc
nie wrzucaj wszystkich kobiet do jednego worka, bo takim mysleniem i dzialaniem wlasnie "produkujesz " takie kobiety, ktore beda testowac ze wzgledu na wczesniejsze zle doswiadczenie i kolko sie zamyka :( Jakies wyyczuwam w Tobie agresywne nastawienie do kobieta.Co Ci ta poprzednia kobieta zrobila?

I przez przyjazn moze wyniknac cos wiecej a potem juz klops bo mi zacznie zalezec a jak ona to zauwazy bedzie znowu masakra a tego nidy wiecej nie zrobie.

masz racje nie mozna wszystkich oceniac jednakowo

Gość boisz sie obdarzyc
Jak inny ja sprzatnie, to znaczy, ze nie byla zainteresowana Twoja osoba. Sa rzone kobiety , nie wszystkim sie spieszy. Sa takie, ktore chca najpierw poznac a dopiero decyduja sie na cos powazniejszego.

Wlasnie problem jest takiz e sie boje angazowac zeby znowu nie dostac po tylku. To doradz mi jak wyczuc kobiete ze jej zalezy ?

Gość boisz sie obdarzyc
Do milosci potrzeba wielkiej odwagi, odwagi do otwarcia sie na nowa osobe i przelamania blokad wynikajacych z poprzednich zlych doswiadczen. Niestety obdarzenie kogos uczuciem , to wystawienie sie rowniez na rany (niekonieczne ale mozliwe). Nie zaryzykujesz, to dalej bedziesz siedzial w cieniu swoich pragnien a milosc jaka masz w sobie bedzie sie marnowac. Nie wiem jak okazuja inne kobiety swoje zainteresowanie mezczyznom. Kazda pewnie inaczej. W tej kwestii Ci nie doradze. Miej wszystkie zmysly otwarte, a dostrzezesz.

Ja wiem ze nie ma zlotego srodka ale ty jako kobieta doradzisz wiecej niz anonimowo niz 100 kolesi a jak u ciebie to wyglada np gdy ci zalezy.

Gość boisz sie obdarzyc
Zapomniala jak to jest, gdy zalezy mi na kims. Tez mam blokady ze wzgledu na przeszlosc. Powoli jednak zaczynam otwierac sie na nowe znajomosci i wlasnie metoda poznawania i obserwacji, chcialabym wejsc w nowy zwiazek.

Gość ja tylko na chwile
Postepuje tak samo jak ty, autorze. Nie jest to sprawiedliwe wzgledem mezczyzn, ktorych testuje, bo przypomina to bawienie sie nimi. Zle sie z tym czulam, dlatego postanowilam sobie ze przestane sie tak zachowywac. Skoro mam uraz i nie potrafie wzbudzic w sobie zaufania do zadnego mezczyzny, to lepiej zebym byla sama i nie zawracala im glowy. Moze jeszcze kiedys swiat stanie na glowie i poczuje ze CHCE byc z NIM :) Ale na razie sobie odpuszczam te zabawy. Nie jestem az tak egoistyczna:)

Moze macie racje Nic na sile .Jedyny pozytyw trzeba wycignac z porazek i nie popelnic tych samych bledow.

Gość a jak mi zależy
na mężczyźnie to dzwonię do niego, czekam aż zazdwoni, denerwuję sie gdy nie odzywa się jakiś czas, idę z nim do łóżka, generalnie nie spotykam się jesli mi nie zależy.

Gość a mi jak zależy
to chcę go całować, dzwonie do iego, lubię jak dzwoni do mnie, złoszczę się jak nie odzywa się :P otwieram się na niego, pamietam o życzeniach i takie tak, nie spotykałabym sie gdyby mi nie zależalo :)

Gość a mi jak zależy
a myślałam, że pierwsze wcięło :P

Gość a mi jak zależy
a myślałam, że pierwsze wcięło :P