Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KasiaKK

Auto na dojazdy na uczelnie - doradzcie

Polecane posty

Gość KasiaKK
Dlaczego? Nie chce nowego auto, bo moze sie zdarzyc, ze gdzies je zarysuje

Gość 123456789....
a czemu akurat takie?

Gość KasiaKK
Bo zawsze mi sie podobalo

Gość 123456789....
jak ci sie podobalo to kup - w koncu i tak rodzice placa :D

Gość ja ci doradzę
które auto kupić a ty oddasz mi połowe kasy którą miałabyś przeznaczyć na quattro

hahahahahaha. Są święta-marzenia się spełniają. Pewnie nawet nie stać cie na trabanta

Gość jewfowo
autko fajne ale ja z moją klaustrofobią wybrałam dla siebie suzuki grand vitare ale tą 3 drzwiową - w sumie to audi fajne jest - jak na dojazdy na uczelnie to super autko

Gość nastepna ofiara
czarnobylu...nie satc ja nawet na ksiazki a marzy o tt-tce :-P

Gość jjjhjhjhjhjh
Za ten hajs wolałabym nową Toyotę Yaris

Gość jewfowo
nie wasza sprawa czy ja stać czy nie- może ma bogatych rodziców a może tak jak np ja była za granicą , zarobiła trochę kasy i ma ochotę ją wydac właśnie na takie autko- zamiast zazdrościć to może ruszcie grube tyłki sprzed kompów i w końcu też do czegoś dojdziecie- chociażby do fajnego auta który nie tylko jeździ ale i cieszy oki fajnym designem

Gość jjjhjhjhjhjh
Ludzie są strasznie zawistni. Ja jestem w 3 liceum i mam sporo na koncie, a to dzięki temu, że odkładam odkąd pamiętam, a część dostawałam od rodziny (urodziny, święta, inne uroczystości). Zamiast wywalić wszystko na ciuchy ładowałam na konto, co wakacje pracowałam - małą część wydałam na 'drobne przyjemności', reszta na konto. Teraz dzięki temu mogłam zapisać się na prawko, i jak wszystko pójdzie po mojej myśli - kupię sobie jakieś autko. Pozdrawiam :)

Gość jewfowo tlumanie
tu nikt sie nie czepia i nikt nikomu niczego nie zazdrosci. Jkbys bardziej ruszyla mózgiem, moze dostrzeglabys absurdalnosc pytania! Bo chcac kupic samochod o porade pytasz fachowca a nie lecisz na kafeterie...Ale dla Ciebie myslenie , to chyba wyzsza szkola jazdy...

Gość cream jest fajny
bedziesz galerianka zeby na niego zarobic ?

tylko że samochód to nie inwestycja kupisz szybko traci na wartości potem problem to sprzedać. W przypadku Audi czy VW to szybko Ci ukradną ten samochód.

Gość kasiakk
19

Gość kartoon network
z gorzowa wielkopolskiego

Powiedzmy ze stac mnie na takie auto to jednak na dojazdy na uczelnie nie kupilbym takiego. Fajne auto ale malo praktyczne.Auto przed uczelnia trzeba zostawic na kilka godzin i tu juz strach a to w koncu audi i nie byle jakie. Rozbil bym te 36 tys i za 30 tys kupilbym duze auto ,jakis van czy terenowy a za reszte czyli 6 tys seicento na dojazdy na uczelnie i po miescie.

Powiedzmy ze stac mnie na takie auto to jednak na dojazdy na uczelnie nie kupilbym takiego. Fajne auto ale malo praktyczne.Auto przed uczelnia trzeba zostawic na kilka godzin i tu juz strach a to w koncu audi i nie byle jakie. Rozbil bym te 36 tys i za 30 tys kupilbym duze auto ,jakis van czy terenowy a za reszte czyli 6 tys seicento na dojazdy na uczelnie i po miescie.