Kurusiowa 0 Napisano Grudzień 9, 2009 Mam problem zawsze jak ide do ginekologa nie chce mnie odrazu przyjac a miesiaczka sie spuznia dlugo tydzien dwa moge go sklamac ze robilam test ciazowy i wyszedl pozytywny zeby mnie zbadal wtedy mnie przyjmie napewno? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Emi85 Napisano Grudzień 9, 2009 Kłamstwo to niezbyt dobry pomysł!!! Proponuję iść do innego lekarza lub po prostu odczekać swoje - może w tym czasie pojawi się okres. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kurusiowa 0 Napisano Grudzień 9, 2009 Ale nie ma innego ginekologa a ja musze dostac sie jak najszybciej najwyzej powiem ze test zle wykazal pozniej cos jak powie ze nie jestem ale tak chyba najszybciej sie dostane nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fdfsvgs Napisano Grudzień 9, 2009 nie kombinuj:) zadzwon wczesniej i umow sie na wizyte:) musi cie zbadac jak sie umowisz:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kurusiowa 0 Napisano Grudzień 9, 2009 to wiem ale bedzie mi kazal tydzien czekac albo 2 daj spokoj cos musze wymysle pomoz mi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość brokat21 Napisano Grudzień 9, 2009 Ja tez zawsze czekam tydzien dwa. Ale nie ściemniam , że robiłam test i pokazał się pozytywny. To jest normalne, że są takie kolejki. Zawsze możesz iść prywatnie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kurusiowa 0 Napisano Grudzień 9, 2009 nie stac mnie ja robilam wczoraj 8 dni temu powinna sie pojawic miesiaczka wyszedl negatywny a mam jakies dziwne uplawy nie ladnie pachnace poce sie w nocy i piersi mnie bola Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chyba troche przesadzasz Napisano Grudzień 9, 2009 ja nie mam okresu juz dwa miesiace a wizyte mam dopiero za tydzien. idz prywatnie jak ci tak zalezy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kurusiowa 0 Napisano Grudzień 9, 2009 no nie stac mnie ale pojde sie zapisze jutro do ginekologa a czemu nie masz juz tak dlugo??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fdfsvgs Napisano Grudzień 9, 2009 pisalas ze bierzesz lluteine. Jak za dwa dni odlozysz to za kilka dni powinna byc miesiaczka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość paróweczka Napisano Grudzień 9, 2009 Ja do swojego ginekologa to się umawiam 2 miesiace przed, więc juz tak nie wydziwiaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Emi85 Napisano Grudzień 9, 2009 mnie okres spóźnia się już 21 dni i na to się nie umiera. Spokojnie możesz poczekać na umówioną wizytę!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kurusiowa 0 Napisano Grudzień 9, 2009 Nom ide jutro sie zapisze albo zadzwonie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach