Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łukasz baran 31

sponsor?

Polecane posty

Gość łukasz baran 31

zaczne od tego,ze mam 4 braci...i tak 1 ma zone-pracuje , 2 ma zone-pracuje 3 ma dziewczyne-pracuje a ja mam narzeczoną i za cholere do roboty isc nie chce...ja wiem ze mam pieniadze i poki co daje jej na wszytsko ale moglaby isc nie? jak jej powiedzialem czy pojdzie do pracy to sie oburzyla i chciala zerwac zareczyny.mowi ze jej matka nigdy nie pracowala i jej ojciec na nia zarabial.ja pracuje i zarabiam 2500 zł. to nie duzo ale wiekszosc daja mi tez rodzice ( maja własną apteke) ale u mnie bylo tak ze i matka i ojciec pracowali i nadal pracuja i uczyli mnie ze lepiej i latwiej bedzie mi w przyszlosci jak obaj bedziemy zarabiac ale co ja mam zrobic zeby ona poszla do pracy?

Gość łukasz baran 31
ona ma 24 lata ja 31....to tak na wypadek gdyby ktos pisal o wiek

Gość łukasz baran 31
nikt nic nie poradzi?

Gość k o b i e t a
słuchaj, jeśli co to przeszkadza to załatw tą sprawę teraz - po ślubie będzie za późno (urodzi i o pracy nie będzie mowy) a 2500 to nie kokosy jednak

Gość łukasz baran 31
siedzi to ona caly dzien w domu i nic nie robi.zawsze tylko mowi ze posprzata jutro a pranie jak bedzie wiecej i tez zabardzo czysto to nie mamy w domu...

Gość efwefdwed
to u mnie w kolei chlop nie chce isc do pracy! bo mu sie nie chce

Gość łukasz baran 31
dobra i w lozku i ladna jak cholera i nie chcialbym ja stracic ale chce zeby poszla do pracy.

postaw sprawę jasno ,że jej sponsorem nie jesteś , nie zarabiasz kokosów i jako para musicie pogodzić się obowiązkami. powiedz jej ,że albo pójdzie do pracy ,albo z wami koniec bo nie masz zamiaru jej utrzymywać

Gość k o b i e t a
i wszystko jasne ;) nie da się mieć tego i tego ;)

Gość miroslawa miroslawa
hehe.. niezle.. u mnie bylo podobnie.. z tym ze ja szukalam pracy, niczego nie moglam znalezc, moj byly zarabial wiecej niz Ty a zalowal mi na jakiekolwiek kosmetyki czy tabletki anty.. a jak mi cos dawal to musialam zapisac zeby potem mu oddac... Nie wiem, kwestia charakteru. Moim zdaniem powinienes jej powiedziec ze powinna pojsc do pracy, jesli nie bedzie chciala albo bedzie stroila fochy to ją pogon.. Bo uroda to nie wszstko, a dobry seks niejedna normalna dziewczyna Ci zaoferuje ;)

Gość Gangbang Miszczu
Dla fajnej dupy i dobrego seksu i tak jej nie wykopiesz :P