Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochannnnnaaa

Jak uczcić pierwszą rocznicę ?

Polecane posty

Gość kochannnnnaaa

Niedługo mamy z ukochanym naszą pierwszą rocznicę. Dodam że jesteśmy już zaręczeni i mieszkamy razem. Chcielibyśmy to jakoś wyjątkowo uczcić . Myśleliśmy nad jakimś wyjazdem na weekend ale nie jesteśmy jeszcze zdecydowani. Jakie macie pomysły na uczczenie pierwszej rocznicy? Jak to było u was? :)

Gość kochannnnnaaa
:)?

Gość roksa 83
nigdy :( moje zwiazki mialy zawsze po 10 i 11 miesiecy. marzylam zeby miec rocznice, ale nie bylo mi to dane

Gość kochannnnnaaa
No to przykro mi :/

Gość damian 244
ja przebralem sie za scoobie doo a ona za hycla i sie kochalismy. hycel naprawde kreci facetow, dziewczyny przebierajcie sie za niego

Gość skoro juz tak sie spieszycie
mam na mysli zareczyny, to zrobcie dziecko

Gość kochannnnnaaa
Dziecka jeszcze nie planujemy, a ty możesz sobie oszczędzić tej zawiści. To jest indywidualna kwestia czy się zaręczyć po kilku miesiącach czy po kilku latach. To nie jest żaden wyznacznik.

Gość my nie obchodzilismy tej
pierwszej rocznicy, bo tez juz bylismy zareczeni i czekalismy na rocznice slubu ;)

To byl zart. Nie rozumiem czemu ludzie sie tak spiesza. Nie mam czego zazdroscic, szczesliwa jestem.

Gość kochannnnnaaa
To cieszę się że jesteś szczęśliwa, ja również. Ale chcielibyśmy ten dzień spędzić jakoś wyjątkowo po prostu :)

Widzisz, to od Was zalezy co Wam sprawi przyjemnosc. Moze urlop na 1 dzien, wakacje w hotelu... Ja od czasu do czasu urzadzam "wyjatkowe dni". Spontanicznie. Ale nie obchodze rocznic :P

Gość kochannnnnaaa
Z tym urlopem to właśnie tak myśleliśmy , bo rocznica wypada w piątek więc chcieliśmy przedłużyć wyjazd do niedzieli. Ale nie jesteśmy do końca przekonani :) . A co robicie w takie "wyjątkowe dni" ? :)

Gość kochannnnnaaa
Ha ha ha :)

Oj, zalezy co nam sie chce i kto wpadnie na pomysl, zeby zrobic jakas niespodzianke. Wyjazdy, kolacje, kina, wzajemne striptisy i takie tam. Tyle ze wszystko dopracowane w szczegolach, np. ja jade do niego do pracy, zawiazuje oczy i porywam samochodem, a potem okazuje sie ze jedziemy do kona, potem na kolacje, a potem na wekend do domku (w samochodzie mam jego rzeczy spakowane). Albo nad morze. Albo ja przychodze do domu, a tu ni z tego ni z owego zmieniony wystroj wnetrza, a on w samych slipkach otwiera drzwi z kwiatem, a na stole wykwintna kolacja. hihi... nie nudzimy sie :P Ostatnio dla checy zamowilismy sobie sesje zdjeciowa :P

Gość MonikaWS
Myślę, że najlepszym rozwiązaniem byłby zakup seksownej bielizny i spędzenie rocznicy w łóżku. Tą, znajdziesz chociażby pod adresem: https://secretplace.pl/672-koszulki

Gość gość
Jest takie bardzo klimatyczne ciekawe miejsce w górach Sowich gdzie jeździmy od jakiegoś czasu czy to latem czy zimą. Na stronie http://bukowachata.pl/ masz ich ofertę. Wygodne pokoje dbają tutaj o czystość tak samo w łazienkach. Śniadanie pyszne lokalne, nigdy nie chodzi się u nich głodnym.