Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie ty nie my....

problem z bylym chlopakiem

Polecane posty

Gość nie ty nie my....

hej wszystkim ktorzy to przeczytaja i pomoga rozszyfrowac chlopaka bylego ktory po 6 latach odezwal sie do mnie...jest za granica ma kogos i maci mi w glowie juz od paru miesiecy..... znalazl mnie na nk zostawil numer gg i pisal ze teskni bylam ciekawa czy to zart czy to serio no i sie odezwalam...piszemy teraz czesto i nie wiem co mam myslec rozstaismy sie w dosc przykrych okolicznosciach wlasciwie to byla taka mlodziencza milosc mialam wtedy 18 lat on tez byl malolatem kochalam go ale nie wyszlo bo bardziej wolal imprezy kolegow itd..teraz wypisuje mi ze mnie kochal ze bardzo zaluje ze taki byl glupi itd niedlugo ma byc wpolsce i chce sie spotkac ja nie wiem co o tym myslec....co on chce...dodam ze ja tez mam kogos...i wspomnienia tamtej milosci maca mi w glowie...i codziennie wspominam co bylo i tesknie...

Gość nie ty nie my....
co ja mam o tym myslec??

Gość mój to Józek
dziwne, że potrafisz tęskić za kimś kto na pewno przez te 6 lat zdążyl niejedno przeżyć. dziwne jest też to, że będąc w związku, wspopmnienia potrafią Cię rozklejać, mimo, że jak piszzesz, to nie były miłe wspomnienia związane z rozstaniem. człowiek się nie zmienia, to pewne, chodzi mi o charakter.jeśli wcześniej był podły, to taki pozostał. a pisze z Tobą bo nie ma teraz nikogo. chcesz być dla niego zapchajdziurą i rozstać się z chłopakiem, z którym już coś zbudowałaś? zastanów się, czy warto?:O

Gość nie on nie ty
po 6 latach, a co on przez te 6 lat robił:D:P? szkoda, że nie po 10 lub 60 się odezwał:D;)

Gość nie ty nie my....
za granica jest od 6 lat...nie odzywal sie i nagle z dnia na dzien sie odezwal ja tez sie dziwie ze po tylu latach potrafi mi mieszac w glowie....rozsatnie z nim nie bylo przyjemne ale co miedzy nami bylo bylo w gruncie rzeczy mile i fajne w koncu go kochalam...i on ja k twierdzi tez...byl moim 1 chlpakiem w sensie sexu i zawsze bede go pamietac...chociazby z tego powodu

Gość nie ty nie my....
za granica jest od 6 lat...nie odzywal sie i nagle z dnia na dzien sie odezwal ja tez sie dziwie ze po tylu latach potrafi mi mieszac w glowie....rozsatnie z nim nie bylo przyjemne ale co miedzy nami bylo bylo w gruncie rzeczy mile i fajne w koncu go kochalam...i on ja k twierdzi tez...byl moim 1 chlpakiem w sensie sexu i zawsze bede go pamietac...chociazby z tego powodu

Gość facet trzezwo myslacy
jestes porabana. tyle ci powiem.

jestes porabana

Gość nie ty nie my....
up

jestes porabana

a rucha dobrze ten chlopak?

Gość kijanka ka
spotkaj sie z nim , a bedziesz wiedziala co od ciebie chce....6 lat to sporo czasu...mnoze zmienil sie ..moze przypoomnial sobie wasze wspolne chwile...i dopiero teraz je docenil....gdyby to byl facet 40 letni...to bym napisala olej....ale, byl to chlopak mlody..tzn oboje byliscie mlodzi..i to byla pierwsza milosci...wiec moze warto sie spotkac...co nie oznacza ze znowu macie sie w sobie zakochac...

Gość kijanka ka
spotkaj sie z nim a zobaczysz....6 lat to duzo czasu dla mlodego czlowieka...byc moze znalazl ciebie na nk i przypomnial sobie wasze wspolnie spedzone chwile...i dopiero teraz to docenil...

a czy ten twoj chlopak dobrze rucha?

Gość nie ty nie my....
ale kto mowi ze ja chce z nim byc poprostu jestem ciekawa czemu pisze mi takei rzeczy ze mnie kochal ze teskni i zaluje skoro ma teraz dziewczyne i jak mowil kocha ja.....ja nie zamierzam rozstawac sie z moim chlopakiem ani byc bylego dupodajka jak ktos tu napisal......:/

"nie ty nie my.... ale kto mowi ze ja chce z nim byc poprostu jestem ciekawa czemu pisze mi takei rzeczy ze mnie kochal ze teskni i zaluje skoro ma teraz dziewczyne i jak mowil kocha ja.....ja nie zamierzam rozstawac sie z moim chlopakiem ani byc bylego dupodajka jak ktos tu napisal......:/" Jesteś aż tak głupia czy tylko udajesz ??

Gość nie ty nie my....
chce wiedziec po co, co on chce, glupia nie jestem

"nie ty nie my.... chce wiedziec po co, co on chce, glupia nie jestem" :D chyba używasz jakiejś dziwnej definicji głupoty :D

Dobra dobra :) Podoba Ci się to co pisze i tyle. Więc mnie ściemniaj, że jesteś po prostu ciekawa. Bo tak naprawdę nie powinno Cię w ogóle interesować co myśli Twój były.

Gość odgłupiona..
wszyscy ci tu piszą po co. potrzebna mu jesteś w roli materaca z dziurą :P

Gość nie ty nie my....
jak on ma dziewczyne

Gość nie sypiam z komiczne2
facet trzezwo myslacy - sluszne pytanie widac ze obecny ja dobrze nie posuwa..skoro mysli o tamtym najwyrazniej ja dupsko swedzi... a cala reszta quasi wynurzen to pic na wode

Gość nie ty nie my....
no to jak ma to chyba sie ma z kim kochac co nagle po 6 latach by sobei uswiadomil ze jednak ja bylam lepsza w lozku.....mowil ze ja kocha a zreszta ja nie mam zamiaru mu dawac dupy!! nie jestem dziwka gadac z wami.....prosilam o rade co myslicie a wy mieszacie mnie z blotem

Gość nie ty nie my....
moj chlopak jest siwetny kochamy sie tylko wlasnei byly namieszla mi w glowie nie chce znim byc anie sie kochac...tylko ten fakt mnei zastanowil ze czemu sie nagle odezwal co sie stalo i co chce...i zastaanwim sie bo kiedys bylismy blisko i sie kochalismy tyle w tym temacie chce sobei uporzadkowac tamte dzieje bo bylo wszytsko niedomowione i skonczylo sie nagle!!

"Nie opowiadaj mi o woli Twojej ja już zapomniałam jak nie ty nie my nie tak..." mój odezwał się po 4 latach, choć założył już rodzinę. Ja byłam wtedy w związku i potraktowałam to z dystansem. Na drugi dzień już o tym nie myślałam. Pewnie temu, że uczucia do niego całkowicie wygasły i w chwili rozstania już ich nie było. Teraz chciałabym by inny ex się odezwał, ale jeśli moje życzenie ma się spełnić dopiero za 6 lat to ja dziękuję ;):):):)

Gość gość
iHzk3IQlKWyQgc5bNCGnZrPQ