Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość takajeeddna

odegrałam się mu

Polecane posty

Gość takajeeddna

mój facet lubi oglądać jakiś filmik erotyczny typu- piękność się rozbiera wiecie o co chodzi sęk w tym, że wtedy lubi jak mu robię przyjemnośc ustami-wiadomo o co kaman wczoraj włączył sobie jakąs lasencję i ja mu oczywiście miałam zrobić przyjemność i zawsze podchodziłam do tego tak-jeśli ma mu to sprawić przyjemnośc czemu nie? trzeba dbać o ukochaną osobę, jej przeżycia ale powiedziałam sobie a właściwie zapytałam się samej siebie-jakby on się czuł? tyle, że mnie rozbierający się faceci sami w sobie nie kręcą więc po wszystkim mówię, a teraz Ty mi zrób przyjemność a ja sobie coś włączę i włączyłam na youtube film z takim moim ulubionym aktorem, wiecie zbiór różnych fotek i zdjęć chciałam zobaczyć jak się poczuje i heh jego wyraz twarzy nie był najlepszy, teraz po pracy poszedł do knajpy myślę, że nie poczuł się dobrze i sama nie wiem czy zrobiłam dobrze czy źle, ale zawsze się mądrzył, że mu to nie przeszkadza, że mi mógłby się inny podobać, a ja jak on się napala na jakąś laskę to jestem zazdrosna, więc chciałam mu pokazać jak to jest ehh

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować