Gość takajeeddna Napisano Grudzień 9, 2009 mój facet lubi oglądać jakiś filmik erotyczny typu- piękność się rozbiera wiecie o co chodzi sęk w tym, że wtedy lubi jak mu robię przyjemnośc ustami-wiadomo o co kaman wczoraj włączył sobie jakąs lasencję i ja mu oczywiście miałam zrobić przyjemność i zawsze podchodziłam do tego tak-jeśli ma mu to sprawić przyjemnośc czemu nie? trzeba dbać o ukochaną osobę, jej przeżycia ale powiedziałam sobie a właściwie zapytałam się samej siebie-jakby on się czuł? tyle, że mnie rozbierający się faceci sami w sobie nie kręcą więc po wszystkim mówię, a teraz Ty mi zrób przyjemność a ja sobie coś włączę i włączyłam na youtube film z takim moim ulubionym aktorem, wiecie zbiór różnych fotek i zdjęć chciałam zobaczyć jak się poczuje i heh jego wyraz twarzy nie był najlepszy, teraz po pracy poszedł do knajpy myślę, że nie poczuł się dobrze i sama nie wiem czy zrobiłam dobrze czy źle, ale zawsze się mądrzył, że mu to nie przeszkadza, że mi mógłby się inny podobać, a ja jak on się napala na jakąś laskę to jestem zazdrosna, więc chciałam mu pokazać jak to jest ehh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach