Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zicke74

wszystko do kitu

Polecane posty

Gość zicke74

wiecie...nie wiem juz sama co robic i co myslec.....mieszkam zagranica i mam tu tylko meza i jego rodzne i niby nic w tym dziwnego gdyby nie fakt ze rodzice mojego meza staraja sie go oczerniac w moich oczach,oczywiscie ja tez na dzien dobry dostalam kubel lodowatej wody gdy z ust tesciowej uslaszalam ze "nie takiej synowej by sobie zyczyla",bo jestem Polka i nie mam duzo kasy a Niemki przeciez takie dziane sa.........nie rozumiem dlaczego go tak oczerniaja ,opowiadaja mi historie ale polslowkami .chyba po to zeby zamet w naszym malzenstwie siac....dodam ze moj maz jest dobrym uczynnym czlowiekiem ,jest na kazde ich zawolanie jesli chodzi o jakakaolwiek pomoc.........prosze napiszcze co myslicie o tej calej sytuacji,bo ja juz sie pogubilam

Gość pacyniak
do niego nic nie maja ,ciebie nei toleruja i bolisz ich najzwyczajniej ...

Gość kokosowy kloc
chyba ciebie nie za akceptuja ze wzgledu na polska krew jak wiadomo polacy sa postrzegani jako zlodizeje ,tepaki, i prostytutki na zachodize :(

Gość zicke74
niby tak,ale to o nim mowia takie historie ze az sie wlos na glowie jezy,twierdza ze mnie oszukuje ipt,ze jest falszywy i jeszcze sie przekonam.......ja podejzrewam ze im chodzi tez o kase bo dopoki byl kawalerem i nie mila nikogo to ladowal mamusi pieniazki na jeej potzreby i pomagal studiujacemu rodzenstwu,wozil autem za friko i byl na uslugach a teraz ma swoja rodzine............moze sie myle........nie wiem

Gość zicke74
jego matkA JEST niemka a ojciec polakiem wiec chyba nie to ,raczej kwestia finansow.........

Gość zicke74
dzis znow sie pokloccilismy przez ta niepewnosc.......ja mam jazdy w glowie...........dodam ze jestesmy malzenstwem od 3 lat

Gość DSA
wsiadz na kon i porwij go jak cygna cygnke i wroccie do polski :)

Gość zicke74
zeby to bylo takie proste:)...niestety trzyma zarowno mnie jak i jego praca.....na szcze3scie mieszkamy od tesciow 20 km choc to jest o kilka setek za malo...nie macie pojecia jak ja sie tu czuje............samotnosc i te wieczne nakrecania mnie dobijaja

Gość zicke74
moze ktos z was ma podobny problem albo tez czuje sie samotny na obczyznie?????