Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Arnoldzik

Napiszę wam coś jako facet

Polecane posty

Gość dawid1000000001
ojej arnoldzik, po pierwsze to nazywasz sie jak moj pies :D a po drugie to musisz byc strasznie zakompleksionym prawiczkiem :D hehe arnold rules

Gość amator damskich biustów
No wlasnie czesto chlopaki z osiedla mi tak robia ze potem nie moge usiasc

Gość A to ciekawe
Nie ma to jak po obrażać się nawzajem na forum ... a prawda jest taka, że ani faceci nie poradziliby sobie bez kobiet, ani odwrotnie... ;) Poza tym bez obu płci nikogo z Was nie byłoby na świecie, nieprawdaż?

"żałosne są dla mnie wszystkie te kretyńskie zagrywki facetów, szopki jakie odstawiają, które i tak prowadzić mają do jednego - żeby wam włożyć. " Jasne Arnoldzik, lepiej od razu cofnijmy sie do epoki kamienia lupanego i cap babe za wlosy i do jaskini i włożyc na minute i po wszystkim!:) A nie pomyslales , że jest jeszcze cos takiego jak sztuka uwodzenia, flirt itp? Przyjemnosc poznawania kogos ? No chyba ze dla ciebie kobity sluza tylko i wylacznie do "wkladania", no to sorry- zwracam honor:)

podszywy jebane. urwalbym wam chuje, chamy zajebane

A to ciekawe: dokladnie.. jak ja uwielbiam takie dyskusje w ogole gdzie faceci najezdzaja na baby a baby na facetow:) żalosne to by the way arnoldzik i ten drugi - ile macie lat??? 14??

napisal prawde. ja tez mojej bylej gadalem o milosci tylko po to zeby jej wymietosic a potem zaruchać ją

Jeśli pytasz ile mam lat, to odpowiadam - 28. I nie obca mi jest sztuka uwodzenia :) Jest to bardzo przyjemne. Ja bardzo lubię kobiety, ale bardzo często też śmieszy mnie ich naiwność.

Gość w malinowym chruśniaku
bzdura. Pociąg seksualny wynika z instynktu. Potrzeba miłości to już potrzeba wyższa. Jedno drugiego nie wyklucza. Współczuję tym facetom, u których nic poza instynktem nie istnieje, tak właśnie jest u zwierząt. Wiadomo, że już tak z Wami jest, że swoich wybujanych potrzeb seksualnych nie wybijecie sobie z głowy (i nawet nie próbujcie, bo to baaaaaaardzo dobra rzecz taka potrzeba), ale nie myślcie, że albo jedno albo drugie! seks i miłość istnieją RAZEM. Co wcale nie umniejsza roli seksu:)

Gość A to ciekawe
Arnoldziku, przyjdzie taki czas, że ktoś będzie się śmiał z Ciebie, bo zostaniesz całkiem sam i na stare lata nawet nie będzie Ci miał kto, za przeproszeniem, d*py podetrzeć.

Gość A to ciekawe
ale mozsz sobie wynajac piekna dziweczke z ktora bedziesz srobil co chcial bez laski i fochow oraz innych bzdur

Nie martw się, zawsze można wynająć sobie gosposię, albo zamieszkać w domu starców :)

dlatego od 40-tki trzeba zaczac odkladac na prywatny dom starcow. i po chuj ci baba?

Gość A to ciekawe
kiepski podszyw;) wymyśl coś lepszego...

"Ja bardzo lubię kobiety, ale bardzo często też śmieszy mnie ich naiwność. " Z tym sie zgodze. "Nie martw sie, albo wynajme sobie gosposie albo pojde do domu starcow" to bedziesz musial gosposie posuwac:) hehhe

Gość A to ciekawe
Myślisz że dom starców zastąpi Ci rodzinę? żonę? Wydaje Ci się, że życie w takim domu to bajka? Będziesz zupełnie sam... Stary i nikomu nie potrzebny? O takiej starości marzysz? Nie musisz odpowiadać.

"i po ch*j ci baba? " nikt ci nie każe mieć, ale nie instruuj innych:)

Gość A to ciekawe
Arnold a jednak pomylilam sie masz racje Kobieta w utrzymaniu jest nie oplacalna,pozatym sie starzeje i robi sie brzydka sama wiem po sobie Lepiej uzywaj,pij i cpaj

Ale dlaczego piszesz nie na temat. Ten wątek nie jest o starości? Nie wiem co będę robił za kilkadziesiąt lat i jak moje życie będzie wyglądało. Na razie nie myślę o ustatkowaniu się i małżeństwie, ale to nie oznacza, że np. za 10 lat mi się nie odmieni. Natomiast zdania wypowiedzianego w pierwszym komentarzu nigdy nie zmienię.

wiem ze wiekszosc bab zyje dluzej niz faceci, ale przeciez moze sie tak zdarzyc ze facet bedzie zyl dluzej, i kto mu wtedy bedzie dupe podcieral, jak jego baba umrze? he?

Gość No wlasnieeeeeeeeeeeee

Gość No wlasnieeeeeeeeeeeee
wszystko zalezy od papierujakiego sie uzywa bo velwet jest chyba miekki trzyma sie dluzej drapie tak jak zwykly

Gość Do arnoldzik
Skoro wg ciebie kobiety są tylko do dymania to co tu robisz na damskim forum ? Przecież tutaj się właśnie rozmawia a nie uprawia seks, więc przeczysz sobie. No ale dobra. Oceniasz całą płeć męską swoją miarką. A przecież ludzie pomimo ogólnych tendencji są bardzo zróżnicowani jeśli chodzi o poglądy i doświadczenie. Mogą poddawać się samczym tendencjom, ale nie muszą. Uwierz mi facet na świecie jest 6 miliardów ludzi, z czego połowa to mężczyźni. Niemożliwością jest przy tak wielkim zróżnicowaniu urody, doświadczeń życiowych, charakteru, wychowania żeby wszyscy byli tak puści jak ty. Gdyby rola kobiety sprowadzała się tylko do seksu to mężczyźni nigdy by się nie żenili, jako że seks w dzisiejszych czasach spokojnie mogą mieć bez ślubu. A jednak się żenią, chcą mieć do kogo wracać po pracy, chcą stworzyć rodzinę i mieć dzieci. Gdyby kobieta była tylko do seksu to facet z taką żoną na dłuższą metę by nie wytrzymał, bo seks z jedną i tą samą osobą, która w dodatku z biegiem czasu wcale nie młodnieje a wręcz przeciwnie to prędzej czy później seks z taką osobą staje się rutyną. A jednak wielu mężczyzn jest ze swoją żoną przez całe życie. Za bardzo ograniczony jesteś. Nie wypowiadaj się w swoim wąskim ograniczeniu w imieniu wszystkich facetów na świecie bo może sobie tego nie życzą. Może inni faceci mieliby skrajnie inne zdanie w tym temacie i wcale nie byliby jak ty sądzisz nienormalni. Powiem więcej. Właśnie ty jesteś nienormalny. A może po prostu jesteś jeszcze młody i głupi. Człowiek często jak ma naście lub dzieścia lat to jest nienormalny, myśli wtedy że jest zayebisty, że może brać z życia garściami i że tak będzie zawsze. Gówno prawda. Prędzej czy później każdego dopada twarda rzeczywistość i myślenie o kwiatkach i pszczółkach musi odłożyć na bok i często odłożyć na bok już na zawsze. Ty na razie jeszcze chrzanisz jak potłuczony, ale pamiętaj. To wszystko jest do czasu. Prędzej czy później człowiek staje przed jakąś odpowiedzialnością za kogoś, a jeśli nie potrafi stanąć przed odpowiedzialnością i ucieka wiecznie w zabawę to znaczy że jest patologiczny. Życie to nie zabawa. Rozejrzyj się wokół siebie i rozglądaj się nie tylko na tych młodych co imprezują tylko ogólnie na wszystkich ludzi i zobacz co ciebie czeka w przyszłości. Pora otrzeźwieć. Życie służy nie tylko do dymania. W kazdym razie to na pewno nie jest głowny sens życia. Jeśli dla kogoś jest to głowny sens to ma ze sobą poważny problem, chociaż może ten ktoś o tym nie wie lub raczej nie chce wiedzieć.

Gość Do arnoldzik
a tak wogole to jestem gejem ale co tam

no to jak jestes gejem to dlatego pierdolisz glupoty. ja zgadzam sie z arnoldzikiem - baby sa tylko do dymanka

facetów zreszta tez wszystkich wydymam i ch*j

Ale ja nigdzie nie napisałem, że kobiety są tylko do seksu :) Napisałem tylko, że faceci w zdecydowanej większości kierują się seksem, a nie uczuciami.

czyli, jak laska bedzie szczuplutka i miala fajne piersi to beda z taka, pomimo ze grubsza powie ze faceta kocha nad zycie

Gość autorze
żal mi Cię:O