Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

your_mila

SEN

Polecane posty

hej! Sniło mi sie ze moj byly chlopak przyjechal do mnie i zaczel mnie sciskac nie chcial wyjsc tylko mnie scpiskal i byl szczesliwy co to moze znaczyc?? bylam z nim prawie 5 lat od miesiaca nie jestesmy razem

tesknisz dlatego Ci sie snil twoj byly tesknisz za tym co bylo dlatego Cie sciskal i byl szczesliwy

Gość sebbuku
A co ma znaczyć? Sen to sen, śni ci się to o czym myślisz za dnia. Nie wiem po kiego grzyba kobiety zawsze szukają jakichś wytłumaczeń.

Gość pewnakobietka30
a mi sie sni co noc byly, i wcale nie jestem z tego pwoodu szczesliwa. byl ok. ale nie kochalam go,teraz mam kogos innego a moj eks mi sie sni. co to znaczy? nie tesknie za nim..a sni mi sie co noc :/

zalogowalam sie i na forum pisza dokladnie to samo co ja pisalam i co jest na tej stronie sennika

Gość pewnakobietka30
hegenaaa- a jesli mi dzien w dzien śni sie moj byly, mimo ze On byl worzadku chlopak,bylismy 2 lata razem. ale nie kochalam go i rozstanie przyjelam z ulga. Teraz mam kogos kogo kocham i z kim chce byc juz zawsze.. a moj eks sni mi sie co noc????? i w tym snie mam dziwne uczucie niecheci... hm o co chodzi?

Gość humorek na dziś...
Facet lekko na bani wraca do domu. Żona od razu, że pijak... tylko wódka mu w głowie... Facet sięga do kieszeni, wyciąga kartkę i mówi: - Ok, przyniosłem test, zaraz zobaczymy, jaka ty obeznana i kulturalna jesteś! - Zobaczymy, czytaj! - Pytanie pierwsze. Podaj jakieś dwie waluty... - Heh, no chociażby dolar i euro! - Dobra, podaj dwa typy środków antykoncepcyjnych! - Jejku, mogę ci co najmniej 10 podać. - Wierzę. Pytanie trzecie. Podaj mi 2 rzeki w Islandii... - ... - Czemu milczysz? Aha, wiedziałem! Oprócz szmalu i seksu, żadnych zainteresowań!