Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Malutka_24_

Kto pogada??

Polecane posty

nie bezsenność tylko zatrucie tudzież grypa żołądkowa mnie męczy od 3 dni :[ i zeby było weselej to mam wybór: albo wziąć tabletkę po której przestaję normalnie widzieć, boli mnie głowa, czuję się otępiała i w ogóle masakra albo jej nie wziąć. Tylko że w pierwszy wypadku zaczyna mnie boleć żołądek i sie znowu robić masakra..... albo żołądek zacznie funkcjonowac normalnie tylko ja przestanę funkcjonowac :/ Co zaa ku*wa pech ze musiała mi lekarka takie gów*o przpisac ;/

Gość wydaje ci sie nie znam kola
ale posmiac sie mozna :D

Gość hmm no to moze o
globalnym ociepleniu? albo jakies inne sporty extremalne matematyka czy fizyka?

matematyka ? ;> jak się na niej znasz to mozesz mi napisać co to właściwie jest to różniczkowanie :D

Gość chcę dobranoc
Witam Potrzebuję pomocy odnośnie równań różniczkowych. To będzie jakieś 2 godziny przy komputerze a na pewno się odwdzięczę:-). Osobę zainteresowane proszę o szybki kontakt bubu-2009@wp.pl. Dodam że zadania nie są z byt trudne miałem raptem 1 semestr równań różniczkowych.

źle trafiłaś/łes :P ja tam miałam 1 wykład i nic niz rozumiem :] jak na razie czywiscie :P a poza tym to wszyscy sobie stad poszli i zostalam sama ;(

Gość rozwiązaam to
|2x-1,3|=0,7 2x-1,3=0,7 lub 2x-1,3=-0,7 2x=2 lub 2x=0,6 x=1 lub x=0,3

Gość ja się zastanawiam nad talim
Witam. Mam do rozwiązania równanie ruchu, stopnia drugiego (nieliniowe - przynajmniej na takie wygląda :wink: ) oczywiście z góry dziękuję za pomoc

Gość Algebra liniowa
Postać algebraiczna, trygonometryczna i wykładnicza liczby zespolonej, działania na liczbach zespolonych. Definicja i własności wyznacznika, obliczanie wyznaczników. Macierze, działania obejmujące macierze, wyznaczniki macierzy, minory, macierze nieosobliwe, macierz transponowaną, macierz odwrotną. Układy jednorodnych i niejednorodnych równań liniowych, układy Cramera, twierdzenie Kroneckera-Capelli’ego.