inteligentny i mądry człek 0 Napisano Grudzień 10, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Grudzień 10, 2009 O co chodzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja Cię lubię Napisano Grudzień 10, 2009 mimo wszystko ...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człek 0 Napisano Grudzień 10, 2009 CHA CHA CHA ----> Znam Twój prawdziwy nick Kant dupy -----> Ja cie lubie -----> A kim jesteś? szanowna pani! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blokers i ławkers 0 Napisano Grudzień 10, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Grudzień 10, 2009 Ja twój też. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człek 0 Napisano Grudzień 10, 2009 blokers i ławkers CHA CHA CHA -----> Ty mój znasz! anioł i diabeł w jednym vel Pinokio....... :D a Ty jesteś słowikiem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człek 0 Napisano Grudzień 10, 2009 Hina..... ta pomarańcza to Ty? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człek 0 Napisano Grudzień 10, 2009 pśp------- lubie takie proste dziewuczyny jak Ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hinatka 0 Napisano Grudzień 10, 2009 nie, idioto :O nie stawiam tylu kropek co Ty :O i "mimo co" niby? :O moja pomarańczowa córka nazywa się "hina orencz" :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hinatka 0 Napisano Grudzień 10, 2009 Kantełe, a ja to co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człek 0 Napisano Grudzień 10, 2009 Hina i po co te denerwy i to darcie? :D :D :D :D ja uwielbiam kropki....... bo mam jeszcze inne nicki dla Was nie rozpoznawalne ;)............ dzięki wy temu nie wiecie kiedy ja z wami gadam :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hinatka 0 Napisano Grudzień 10, 2009 jakie darcie? :O gaci na doopie? :O kupię Ci nowe ;* ja też wiem kiedy Ty mi piszesz, bejbe i Ci odpisuję :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człek 0 Napisano Grudzień 10, 2009 No Ciebie akurat dawno nie spotkałem Hiniu......... ostatnio Cię nie widziałem :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hinatka 0 Napisano Grudzień 10, 2009 Kancik Piniuś, inne zajęcia http://allegro.pl/item830422486_figi_hello_kitty_majtki_bawelna_xl_prezent.html mogą być? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człek 0 Napisano Grudzień 10, 2009 Hinatka Ty...... chyba już do końca życia bedziesz mówiła na mnie Piniuś?:D :D :D ........ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hinatka 0 Napisano Grudzień 10, 2009 a czy to brzydko? :O mierz gacie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człek 0 Napisano Grudzień 10, 2009 Już przymieszyłem rewanżuje ci się tym samym :D http://niespodzianka.pl/presents/050ebb2be53eda51fb5a2eb6cb8c5cf1.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człek 0 Napisano Grudzień 10, 2009 Dobranoc wszystkim :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach