Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytAAcz2009VRT

Czy kobiety to materialistki?

Polecane posty

Gość frentii
Smiesza mnie faceci, ktorzy sa rozzaleni, ze kobiety nie leca na biedakow, a jednoczesnie samio leca tylko na te atrakcyjne. Skoro chcecie kobiete, ktorej nie bedzie przeszkadzala pensja 2000 brutto, to pokazcie, ze sami nie jestescie pusci i zacznijcie sie interesowac brzydulami:D

Gość no ale przeciez nikt
przy zdrowych zmysłach nie poleci na faceta będącym odpowiednikiem Ferdka Kiepskiego:P to juz lepiej byc wyzwana od materialistek przez sfrustrowanych chłopczyków niż robic za Halinkę Kiepską:P

Gość ddhfd
WSZYSTKIE BABY LECA NA KASE !!!!!!!!!!!!!!!!!!! PAMIETAJCIE CHLOPAKI TO PRAWDA 100 % CHOC ZADNA CI SIE NIE PRZYZNA

Gość fvgrvvxcvfvvffdds
wszystkie baby to materialistki

Gość tomekromektomek
Gowno prawda! ja kiedys mialem co do tego miesznae uczucia ale! w kolko wsrod znajomych (kolegow)slyszlaem baby chca kase to tamto,siamto.Kurde a kto powe mi jak facet pozanje dizewczyne podrywa jak spotykaja sie zaczynaja chodizc ? Przeciez jak dizewczyna mysli o chlopaku fajny ma dobre serce to za nic nie zamienila by go na bogatego otylego karla !!!

Gość uzurpator
mój kolega powiedział, że jego dziewczyna kiedyś mówiła o jednej znajomej, co facetowi swojemu mówiła gdy się kłucili: "Kup mi coś to się pogodzimy", ja osobiście słyszałem od znajomej mojej znajomej, że koleś ma 17 lat i jest taki zajebisty bo wyciąga od starych 3 tys na tydzień, co prawda te laski miały góra 16 lat, ale czym skrupka za młodu

Gość kenzor
To co ja mam powiedzieć, mam 20 lat i jestem jak ten Ferdek Kiepski, też siedzę w domu i nic nie robię, w dodatku jestem na życiowym zakręcie. Pracowałem rok, ale mnie zwolnili bo 3 x miałem interwencję Pogotowia Ratunkowego w pracy, i zbierali mnie do szpitala. Co ja mam powiedzieć ?

Gość kenzor
To co ja mam powiedzieć, mam 20 lat i jestem jak ten Ferdek Kiepski, też siedzę w domu i nic nie robię, w dodatku jestem na życiowym zakręcie. Pracowałem rok, ale mnie zwolnili bo 3 x miałem interwencję Pogotowia Ratunkowego w pracy , i zbierali mnie do szpitala. Co ja mam powiedzieć ?

Gość kenzor
To co ja mam powiedzieć, mam 20 lat i jestem jak ten Ferdek Kiepski, też siedzę w domu i nic nie robię, w dodatku jestem na życiowym zakręcie. Pracowałem rok, ale mnie zwolnili bo 3 x miałem interwencję Pogotowia Ratunkowego w pracy , i zbierali mnie do szpitala. Co ja mam powiedzieć ?

Gość grrrrr
no po pierwsze przebadać się, zobaczyć co ci jest, zadbać o zdrowie i wtedy się okaże jak i czy możesz pracować. Jeżeli możesz to szukać innej pracy.

Gość kenzor tu raczej
chodzi o "nieodpartą chęć do pracy" Ferdka Kiepskiego:P

Gość grrrrr
no jak tak no pozostają poszukiwania Halinki :D

Gość dupchlast
do Kenzor: skocz z dachu, poco komu chory człowiek

Gość dupchlast
do Kenzor: skocz z dachu, poco komu chory człowiek

Gość refergfergetr
tewghgdv fe fuy er fuye uytf yterfghcgheghcsghaghscvghdscghsdghvcghsdghcdghcvcfjrejkrjbiktruitreuishjsghdcghdwfghcfdcghsvdghvcghdvghewhjcrehjfgreguygerfguyregfuregfhjfrebhjkewfrhvuitrhuightjkhnvuirytghjjkvyrgvuyerurehuieshwefeoipeuofrhejheufrgeuyrguyreguygreuyregfuyergfuyefrwkegkufregegyuyvlrhjvkehlvuirghyghrhjvgyruvuhjregrevuygreuyrewlkgreuyegtrvuytvuygtvuyvutruygreulwgteilgtlyiteirulrehjlyy3t43876437143276431764376764357643543jhj3g43ruh45g56gh656jk66576j56hj56ghj7hj7657g57g56j5g4l76547jlg57657546h7g5k76hjg7g8h8hj6hj4g65k46j7hj5h687hjg6547y6k577gf68y7y6jkj87yf6jk7yf6jyj4gf87y6jk54yf87yf765y7fkyf76yfjk87fy7654yfjkyf6yfyf76yfj54ghj43gjg43y4334gy4yj4gyj4yjg4yj4yj4gt4yjgjregilre;lelfrevfrvygtrv7yvgf54vgh54u7y57475

Gość kenzor a zrobiles
badania by dojśc do przyczyny twoich problemów zdrowotnych?

Gość no to chyba nie wieszzzz
"Przeciez jak dizewczyna mysli o chlopaku fajny ma dobre serce to za nic nie zamienila by go na bogatego otylego karla !!! " bardzo sie mylisz:D

Gość kenzor
jestem w trakcie

Gość kenzor
no wiadomo że by wolała karła jak by miał 100000 zł, jaki by miała pożytek z miłego faceta ?

Gość gość
Tak tak a wykształcony bogaty facet to jest szlachetne serduszko i weźmie sobie za żonę biedną i bez szkoły , skończcie z tą hipokryzja , facet leci na kasę tak samo jak kobieta

Gość gość
tak zdecydowana/przytłaczjąca większość to materialistki