Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iwona 29 Ostrów Wlkp

Chodź tu ktoś i powiedz mi, czy przesadzam

Polecane posty

no niech ktoś przyjdzie mam pytanie

Gość jestem słucham

jestem z facetem w zwiazku na odległość, tzn ja jestem w krakowie, on w warszawie. co do jego miłości watpliwości nie mam... tym bardziej dziwne jest to, co mi oświadczył. mieliśmy nie widziec sie cały grudzien, i miał przyjechac do mnie 20 grudnia. urlop ma juz wczesniej, ale postanowił sie spotkac z dawno niewidzianym kumplem, który akurat bedzie od 17 w warszawie. dobrze wiedział, ze to maja byc moje pierwsze prawdziwie rodzinne swieta, tzn swieta z nim, bo wczesniej to masakra i patologia a nie boze narodzenie. wiedział ze rozpływam sie w tym całym kiczu, kupuje bombiki, pieke chatke z piernika, robie cuda, ktorych nigdy nie robiłam, i ciesze sie przy tym jak dziecko. dzisiaj zadzwonił, i powiedział, ze koledze nie opłaca sie przyjezdzac na 3 dni tak daleko, i zapytał, czy w zwiazku z tym zgodze sie, zeby przyjechał 24 po południu... ja jestem bardzo liberalna, wszystko rozumiem, ale dobrze wiedział, ze zaplanowałam juz kazdy dzien od 20 poczawszy, i ze zalezy mi na tym jak na niczym na swiecie. teraz jestesmy pokłóceni, bo ja samo pytanie uznałam za niedorzeczne.

Gość rewtwewt
najwazniejsze że spędzicie razem Wigilię i święta, prawda? Bez sensu się kłócić teraz przed świętami...

Gość jestem słucham
No wiesz jeśli tak sie umawialiście i on wiedział jak bardzo jesteś zaangazowana to nie powinno mu to przyjść do głowy. Myślę, że nie przesadzasz. Musicie ochłonąć i na spokojnie porozmawiać.Zapytaj go czy on w ogóle zdaje sobie sprawde ja wiele to dla ciebie znaczy. Sam powinien w końcu dojść do tego, że nie powinien tak postąpić

tak, spedzimy po miesiacu niewidzenia sie wieczór 24 i poranek 25, bo kolo południa wyjezdza. to miało byc 5 dni... po takim długim czasie

no nic, dziekuje za odpowiedzi, bo on mi mowi ze zgłupiałam, jestem zaborcza, egoistyczna i takie tam... ma duzo stresów, moze stad ;)

"bo on mi mowi ze zgłupiałam, jestem zaborcza, egoistyczna" :O Skoro nie widzieliscie sie az tak dlugo i on woli mimo wszystko spedzic z Toba raptem 2 dni, bo kolega najwazniejszy, to postawilabym sobie pytanie: czy jemu na Tobie zalezy?

nie pomoze, ale nie o to chodzi... ja własnie chce to sama zrobic, ale np zaplanowałam na 22 głupokowate spotkanie przedwigilijne ze znajomymi, na którym chcielismy sobie pierniczki wykrawac, mielismy razem szukac prezentów dla rodziny.. i takie tam. on tak czy owak bedzie "na gotowym", ja chciałam tylko zebysmy ten czas poprostu razem spedzili, zebysmy byli blisko i cieszyli sie swiatecznymi głupotami. a jak przyjedzie 24, no to co? zjemy, pogadamy o waznych sprawach, bo troche ich jest i spac... wszystko inne, co miało byc fajne przez jego obecnosc, stanie sie mechaniczne - mechaniczne bede sobie w samotnosci kupowac prezenty, ktore potem rozdam biegiem i po swietach

zalezy... tego jestem pewna, bo on tez do tej pory bardzo duzo z siebie dawał, i sprawdził sie w sytuacjach kryzysowych. tylko czasami ma takie wyskoki, zazwyczaj potem bardzo załuje i sie rehabilituje, i pewnie tak bedzie.. tylko ze na razie jestem swiezo po kłótni, a ze lubie byc sprawiedliwa i dawac mu wolnosc wyboru, to sie sama zastanawiam... najgorsze, ze teraz nawet jak przyjedzie, to bede sie zastanawiac czy jest z własnej woli, czy mu to sprawia radosc, czy moze ja go zmuszam nieswiadomie :o niestety lubie sie samobiczowac takimi myslami

Gość Koles który wybiera
Kolegę a nie własną dziewczynę kiedy wie że jest jej potrzebny że to dla niej ważne jest jakimś debilem. Koledze nie opłaca się przyjechać i co on pojedzie do kolegi? I jemu bedzie się opłacać? Nosz kurwa czegoś tu nie rozumiem. Zastanów się naprawdę czy on cię faktycznie kocha