Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mrówelka

Czasem niznośna kobieta P

Polecane posty

Mam pytanie głównie do facetów. Jak myślicie czy kobieta powinna byc czasem trochę "wredna" dla swojego faceta? Czy Was to zniechęca. Chodzi o to że ja ogólnie jestem dla swojego faceta dobra tzn. miła kochana, troskliwa, dogadzam mu jak umiem;) ale jak czasem powie mi coś co mnie w jakis sposób urazi to potrafie być na niego obrażona ze dwa dni i się nie odzywać. Czy Was Panowie takie zachowanie kobiet w jakiś sposób zniechęca w związku?

No tak ale jednak rzadziej niz kobiety:) ale może dlatego że my czasem pomyślimy zanim powiemy coś głupiego a faceci to najczęściej najpierw mówią a później dopiero to przemyślą:)

Czy Was Panowie takie zachowanie kobiet w jakiś sposób zniechęca w związku?" nie stricte do związku ale do was :( Jak myślicie czy kobieta powinna byc czasem trochę "wredna" dla swojego faceta? " Wredny to może być kot , bo ma taką naturę . Wy możecie byc conajwyzej nieznośne i kapryśne ... A;le wiążąc sie z jakąkolwiek kobieta każdy facet powinien brać na was poprawkę w tej kwestii , bo to juz taki wasz urok uzależniony od dnia cyklu menstruacyjnego :D

No właśnie więc Wy-faceci właściwie powinniście byc przez nature obdarzeni cierpliwością do nas :) Nie no mój chłopak jest bardzo cierpliwy i wogóle ale czasem to się zastanawiam co on tak naprawde o mnie myśli a za 1,5 roku bierzemy ślub. Ale skoro tego chce to chyba mu to nie przeszkadza, jak myślicie? No bo przecież jakby kobieta była zawsze taka kochana i wogóle do rany przyłóz to czy by się Wam po czasie nie znudziła?

No właśnie więc Wy-faceci właściwie powinniście byc przez nature obdarzeni cierpliwością do nas :) Nie no mój chłopak jest bardzo cierpliwy i wogóle ale czasem to się zastanawiam co on tak naprawde o mnie myśli a za 1,5 roku bierzemy ślub. Ale skoro tego chce to chyba mu to nie przeszkadza, jak myślicie? No bo przecież jakby kobieta była zawsze taka kochana i wogóle do rany przyłóz to czy by się Wam po czasie nie znudziła?

No czyli faceci właściwie powinni byc obdarzeni przez naturę cierpliwościa do nas :) No ale czy jeżeli byłybysmy cały czas takie słodkie kochane i wogóle do rany przyłóż to czy byśmy się Wam szybko nie znudziły??

Gość kachacha
:)myśle ze byśmy się im znudziły :0