Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cwiczonka

Czy ktoś chodzi na aerobik,fitness???

Polecane posty

Gość cwiczonka

ja chodze 1 w tygodniu i mam na zajutrz zakwasy... po ilu rundach przestaną mnie gnębić??? Ile płacicie za godzine? Ja 11zł bez karnetu.

Gość zołza12
ja płacę 10 zł. za godzinę a karnet 70 zł.. Teraz mam przerwę po chrobie więc nie chodzę. Ale tak nowrmalnie to chodzę 4 razy w tygodniu i zakwasy miałam przez pierwszy tydzueń.

Gość cwiczonka
aż 4 razy w tygodniu??? a ile masz wejść w karnecie 10?

Gość zołza12
nieograniczoną ilość :) tak ze nie opłaca się płacić u mnie za godzinkę tylko wykupić karnet

Gość rzuc w mojego balwana
ja chodze 2 razy w tyg. płace za jeden 5 zł zaniecałą godzine, ok. 50 min... na miesiąc wychodzi mnie 40 zł - na poczatku miałam zakwasy ale teraz jest lepiej ( ok. 3 tyg) czuje ze jestem bardziej rozciagnieta i wygimnastykowana :) prosze o zagłosowanie :) http://oprycha.pl/konkurs/balwan/3193

Gość cwiczonka
to ja mam drogo widzicie... 9 zł w karnecie na 10 wejść i musze go wykorzystać w ciągu miesiaca.

Gość doradzcie mi dziewczyny
ja chcialam isc na aerobik, ale jak zobaczylam jeden w tv to po prostu nie nadazalam za ta instruktorka.. moja kondycja jest fatalna i boje sie, ze jak pojde gdzies sie zapisac to zrobie z siebie posmiewisko ;[[ moje cialo jest okropne :( jak tam jest na tym fitnesie???

Gość rzuc w mojego balwana
nie przejmuj sie - w tv pokazuja wszystko przesadnie... jak nie bedziesz dawała rady to po prostu odejdziesz na boczek, odpoczniesz, napijesz sie wody i dalej cwiczenia... przeciez instruktorka zrozumie ze jestes nowa, ze musisz pomału dojsc do formy, nie obawiaj sie niczego :) prosze o zagłosowanie :) http://oprycha.pl/konkurs/balwan/3193

Gość cwiczonka
ja ci odpowiem! bo ja tez wczoraj byłam 1 raz na tym i podobało mi sie chociaż dziś wszystko mnie boli łącznie z kością ogonową- byłam na ćwiczeniach modelujących. Było nas 5 z tego 2 juz były u tej babki więc znały układ, my w 3 nie znałysmy i ja co chwile sie gubiłam przy tym wchodzeniu na steper i wymachiwaniu nogami rękami.... potem było łatwiej bo z ciężarkami w ręku ćwiczenia były na steperze i rozciągające....potem z steperami rozciagające ćwiczenia na leżąco. Ja sie nie przejmowałam

Gość cwiczonka
poza tym nikt ci nie powie na na minute zrobisz se przerwe na złapanie oddechu- ty za to płacisz wiec twoja wola.