Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zszokowana 45464

na naszej klasie...

Polecane posty

Gość zszokowana 45464

mój chłopak dostał zaproszenie na nk od jakiejś dziewczyny na co jej napisał czy sie znaja, bo jak nie to nie widzi żadnych przeszkód żeby się poznac, ręce opadają :(

Gość -----yyy
dobrze że qtas stoji nadal

juz od dawna powtarzam, ze nasza klasa to zuo. faceci nie potrafia z umiarem rozkoszowac sie wolnoscia, nawet ta wirtualna. zjeb go za ta akcje i tyle.

wydaje mi sie że posiadanie dziewczyny to wystarczajaca przeszkoda. wczoraj na sfora.pl przeczytalam ze "niewinny flirt" nie istnieje.. zastanow sie nad tym

Gość zszokowana 45464
tylko ze przez takie cos trace do niego zaufanie, co z tego ze go teraz zje... jak on przy nastepnej lepszej okazji bedzie próbował podbijac do jakiejs laski , naszczęscie tamta mu nic nie odpisała. A on nie wie ze ja o tym wszystkim wiem

no wlasnie o to chodzi, baby nie rozmawiacie ze swoimi chlopami, nie mowicie, co was drzani i ze cos wam sie nie podoba, a potem placzecie. jak cos cie wqrwia to mu o tym powiedz, moze sie gowniarz nauczy. a jak sie nie nauczy, to znajdz takiego, ktorego mozna jeszcze wychowac. facet idealny nie istnieje...

naprawde chcesz byc w zwiazku gdzie ciagle musisz sie bac o to czy on bedzie ci wierny? ciagle bedziesz go pilnowac? .....

Gość zszokowana 45464
nie chce byc w takim związku juz nie raz mnie okłamał oszukał dlatego sprawdzam jego nk bo w sumie juz nie mam do niego zaufania i co jakis czas przekonuje sie ze mam racje by mu nie ufac jednak jestem taka ze nie umiem nic z tym zrobic, jestem uzależniona od niego kazdy taki problem umniejszam po czym sie zadręczam i zerwac z nim nie umiem

mam nadzieje że bedzie szczesliwa para i kto wie, moze w przyszlosci udanym malzenstwem :O 🖐️

Gość zszokowana 45464
no dzięki , nic tylko sie pochlastac

Gość eh jo
a powiedz mi czy macie wpsolne fotki na nk ? rozmuemiem ze on podal ci haslo na nk ze go kontrolujesz ...?

Gość zszokowana 45464
on ma jedna nasza wspolna fotke , ja nie mam

Gość no i znow to samoooo
@maleeenstwo to jest naprawde madry tekst! "no wlasnie o to chodzi, baby nie rozmawiacie ze swoimi chlopami, nie mowicie, co was drzani i ze cos wam sie nie podoba, a potem placzecie. jak cos cie wqrwia to mu o tym powiedz, " A NIE SIE ZALISZ NA KAFETERII HAHAHAHAHAH:D aleee dalej.... "moze sie gowniarz nauczy. a jak sie nie nauczy, to znajdz takiego, ktorego mozna jeszcze wychowac. facet idealny nie istnieje..." SZCZENIACKIE! widac, ze dwa slowa wam wyjda madrze, a ptem gadacie, jak wszyscy..... a autorka nie umie rozmawiac pewnie. zali sie na boku, zamiast z nim pogadac. typowa dziewczynka.

Gość zszokowana 45464
jak nie rozmawiam ze swoim facetem. pewnie ze rozmawiam ale co mam mu tlumaczyc ze ma nie flirtowac z innymi dziewczynami??? to jest chyba oczywiste, nie trzeba takich rzeczy tłumaczyc, przynajmniej tak mi sie wydaje.

Gość zszokowana 45464
nie ja nie bede sie jemu zalic i nie wiem co jeszcze nie bede robiła sajgonu i darła sie na niego bo po co ,jaki to ma sens nie on powinien sam wiedziec co jest dla niego najwazniejsze i co chce osiągnąc swoim postępowaniem, moje chumory tutaj nic nie zmienia. poczekam jak to sie dalej rozwinie i czy wogóle sie rozwinie jeśli ta laska łaskawie mu odpisze.

no ej jesli on przejmuje sie jakas laska obca z internetu ..to chyba nie jest powazny zwiazek ... jemu chyba nie zalezy na Tobie .. oczywiscie jesli bedzie chcial naprawde ja poznac ... chyba ze zrobil to dla podsycenia twojej zazdrosci :)

Gość promocja na kawe już była
naprawde autorko nie masz większych problemów

Gość Dorrotta
Chcialam tylko zauważyć,że mój mąż przez NK rozwalił nasze malżeństwo-od maja jesteśmy po rozwodzie wiec nie daj sobą pomiatać tylko postaw się z pazurami albo kopnij go w jaja