Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Seks fotka i takie am

Seks fotka i takie tam

Polecane posty

Mam powazny problem:( Jestem z facetem 3 lata....byly wzloty ii upadki jak w kazdym zwiazku:( ALe wczoraj dowiedzialam sie przez przypadek wchodzac na jego poczte do ktorej mam legalny dostep ze ma konta na dwoch portalach typu seks fotka....na jednym nie bylo zadnych zdjec...zalozyl je rok temu...a na drugim portalu byly nasze zdjecia jako pary;/ twierdzl ze tam nie wchodzi ze chcial sprawdzic co napisza i ze nie potrafil usunac;/ na jednym byly fikcyjne dane ale na drugim dosyc prawdziwe...zerwalam z nim...ale on mysli ze to kolejny zart;/ ze robie z "igly widly" i ze tylko tak gadam ze zrywam a tak na prawde sie kochamy;/ Nie wiem co robic;/

Gość moze moze moze
chcial was umowic na jakies sex party albo sex grupowy:P rozumiem zalozyc koto i dodac swoje zdjecie ale z dziewczyna??

nie mam pojecia;/ o co mu tak na prawde chodzilo;/ moze mu sie znudzialam,moze szuka kogos innego;/ Ciagle tylko seks,seks i seks nie wiem jak do niego dotrzec

Gość moze moze moze
no kochana jak facetowi czegos brakuje w domu ( w twoim przypadku sexu) to niestety ale bedzie szukał innej która mu to da:((

Gość Seks fotka i takie tam
kochamy sie czesto,rozmawiamy o swoich potrzebach i niby jest ok... a moze on jest takim typem ze po rprostu zdradza;/ nie potrafi bbyc w stalym zwiazku;/

Gość spoko ziomal
z drugiej zas strony niektorzy uzalezniaja sie od sexu i brna w to szukajac co rusz to nowszych, mocniejszych wrazen, a to zawsze oznacza w koncu koniec milosci, jedyne co mozesz zrobic to liczyc ze jemu na Tobie naprawde zalezy, ustalic wyraznie granice co wolno a czego nie i w raie ich przekroczenia z pelna konsekwencja sie odsunac, ale facet musi wiedziec dlaczego tak sie dzieje, ale powtarzam jesli nie ma w tym milosci to poszukaj sobie normalnego, moze troche zboczonego ale wylacznie na Twoim punkcie ;)

Gość Seks fotka i takie tam
niby kocha niby mu zalezy ale zevy zakladac takie cos za moimi plecami;/ nie bede sie z nim chyba teraz widywac i moze przestane do niego pisac,chociaz teraz mi pisze i proboje wmowic ze o jednym koncie nawet nie pamieta;/