Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rozczarowana Zona

Co zrobić?? Nie mam już sił....

Polecane posty

Gość Rozczarowana Zona

Nie wiem co mam robić... Przed wczoraj pokłóciłam się z mężem, wczoraj rano wstał i po prostu wyszedł. Przez ostatni czas wszystko było ok, myślałam nawet, że jest bardzo dobrze. Wieczorem zaczął mi pisać, że super się bawi, że takich jak ja może mieć na pęczki... To tak strasznie boli :( Dziś rano napisał, żebym wstawała, a później pustego sms-a :O W lipcu wzięliśmy ślub, zaczynam 6 miesiąc ciąży :( Jesteśmy razem prawie 7 lat. Rok czasu go nie było a ja czekałam i teraz co tak po prostu mnie zostawia?? Co mam zrobić...? Nie mam już sił... :( :( :(

Gość Rozczarowana Zona
Nie nie ten sam :O Na prawdę myślałam, że wszystko jest ok. Może wcześniej się troche nie układało ale poszliśmy do psychologa i myślałam, że już jakoś będzie. Nie wiem czy faktycznie gdzies był i się dobrze bawił, czy na serio napisał to że takich jak ja może mieć na pęczki ale takie słowa strasznie bolą :(

To nie ma znaczenia, czy był, czy nie, kawał chu ja po prostu z niego. Nie gniewaj się, ale dla mnie facet, który zachowuje się w ten sposób jest na odstrzał. W dodatku mając żonę w ciąży.

Gość Rozczarowana Zona
Chyba tak powinnam zrobić... spakować rzeczy i wystawić za drzwi ale to nie takie łatwe, strach przed tym czy sama dam rade jest ogromny. Najgorsze jest chyba to, że kiedyś on świata poza mną nie widział, a teraz tak się wszystko zmieniło.

jesli takie jak ty (ciezarne w 6 miesiacu) moze miec na peczki, to bym sie zastanowila ile on tych dzieci juz zmajstrowal. a tak wogole to huj z niego, jesli tak traktuje matke swojego dziecka.

Gość Rozczarowana Zona
Wczoraj w nerwach powiedziałam mu, że jesli on tak się zachowuje to ja znajdę odpowiedniego ojca dla mojego synka, a on nawet nie zobaczy go na oczy, to tylko powiedział, żebym robiła co chce ale Kacperka (tak ma mieć na imię synek) żaden inny facet nie będzie nosił na rękach :O ciekawe, że tak nagle mu zależy :O :( Nie wiem czy odzywać się coś do niego czy nie?? Przecież trzeba cos postanowić albo wraca albo odchodzi i niech zabiera swoje rzeczy. A co jesli wróci i będzie dalej tak samo? Ja potrzebuje teraz spokoju a nie nerwów i tak już dziś prawie nie spałam :(

Gość Rozczarowana Zona
On jest jeszcze strasznym dzieciakiem, zachowuje się jak by miał 20 lat a ma juz jednak te 26, więc chyba pora dorosnąć, a może on się juz nigdy nie zmieni? Jak tak pomyślę o świętach i sylwestrze to, aż mnie ściska :( Od tylu lat był, a teraz kiedy jestesmy małżeństwem to zniknie? I sylwester sama w domu :(

Po moim facecie zauważam, że 26 lat to jeszcze gówniarstwo, ja mam 23 a często czuje sie bardziej dojrzalsza od niego;O Współczuje sytuacji!