Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Quicksand

Witam!!!

Polecane posty

co tam u was slychac? blokers? anouk? bb11? topik jeszcze dziala?:P bo nie widzialam, nie bylo mnie troche, a to z powodu zmiany planow zyciowych...powiem tylko wtajemniczonym:) jeszcze posiedze tutaj z godzinke ...

Gość gggggggaaaaaa
znowu ona :o

hehe no jasne ze nie:P wiatropylna to jeszcze nie jestem, szukalam mieszkania pzez dluzszy czas i wogole myslalm zeby sie przeprowadzic do anglii, takie tam plany, na razie ciezko jest z chata nie moge nic znalesc:(

a na cafe nic sie nie zmienilo widac.... jestem czasami ale jakos odzywac mi sie nie chcialo, oduzaleznilam sie chyba:) zajeta bylam ostatnio, a jak tam bb11 i anouk? widzialam ze tam ostre dyskusje byly:P 🖐️

hmmm :) nono blokers to widze ze nie proznujesz a powiem ze ladna z niej dziewczyna bo mam jej foto :) hehe a ja tez poznalam faceta oststnio, ale na razie nie mam czasu na romanse musze sie skupic na innych rzeczach wiec kontakt trzymamy na razie randek nie ma bo nie mam czasu...:P

wojtek i inni>>>>>>>>> a wy to nie macie nic ciekawego do roboty? mozecie tak uprzejmie wypierdalac stad??!!!!!!!!!!

ja to nie mam szcescia do facetow, dlatego dluuuugo przebieram.... a facet z neta hmm to facet z marzen ktorego pozniej dopada rzeczywistosc

Gość gggggggaaaaaa
no i pokazala kulture po raz kolejny :o ps czy to ze zalozylas topik upowaznia cie do posiadania go na wlasnosc ? :)

Gość takie wiedzmy jak ty nie znajd
a faceta idiotko , zaloz sobie maila jesatem stara czarownica durna suko

Gość bebabeba
A ja bym chciała zobaczyć gębę blokersa w śluzie mlaskającego minetę :P

hej anouk {czesc] :) musze leciec bo przerwa mi sie konczy.. kurczeee znowu zaczelam palic :( pojawie sie pozniej milego dnia wam zycze ludziska ! :) buziaki

Gość bebabeba
W kobiecym śluzie, blokers, od obojętnie jakiej laski. ;)

Gość bebabeba
... ale ostro się nimi interesujesz, więc przypuszczam, że tak do końca prawdy nie mówisz... :P gęba blokersa w śluzie, to mógłby być hicior :)

Gość bebabeba
aaa... już się czaisz na moją cipkę :) nie dla psa kiełbasa :D