Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

co robić

POMOCY!!! ciąża czy nie?! wpływ amfetaminy na wynik testu ciążowego?!

Polecane posty

witam wszystkie mamusie i przyszłe mamusie :) mam nadzieję, że tutaj ktoś mi pomoże.. jestem już załamana i nie wiem co robić, nie mogę znaleźć nigdzie odpowiedzi na mój problem.. posłuchajcie: staraliśmy się z chłopakiem o dzidziusia od jakiś 5-6miesięcy i do tej pory nic :( wkońcu straciliśmy nadzieję i daliśmy sobie spokój (ale do dzisiaj nie zabezpieczamy się) ja natomiast wzięłam się ostro za odchudzanie i zaczęłam wciągać fete :/ brałam przez dwa tygodnie codziennie rano, potem tydzień przerwy i znowu dwa tygodnie codziennie rano. w tym czasie przez ostatni tydzień miałam normalne objawy na okres tzn. nabrzmiałe i bolące piersi, zachcianki, nastroje itp ale okres mi się spóźniał 5 dni.. wtedy pomyślałam, że może jestem w ciąży i zrobiłam test (wyszedł negatywny) a parę godzin później dostałam okres - więc straciłam nadzieję, że może to ciąża :( normalnie cykl mój trwa 26dni a okres 7-8dni (przez pierwsze 3dni bardzo obfity i niesamowity ból w jajnikach - natomiast tym razem obficie było tylko w 2 dniu, 3dzień bardzo skąpo a w 4-5dniu tylko ciemnobrązowa wydzielina) do tego wszystkiego w 4dniu prawie zemdlałam w pracy (zawróciło mi się w głowie, zmiany temperatury, dreszcze, okropne mdłości i zrobiłam się strasznie blada) wróciłam do domu i myślałam, że mi przejdzie ale ten sam stan trzymał mnie do wieczora. położyłam się spać i myślałam, że rano bedzie lepiej, ale niestety nie przeszło: całą noc nie spałam bo niesamowicie bolała mnie głowa i ciągle te mdłości! rano to samo (tego dnia pomyślałam, że mogę być jednak w ciąży i automatycznie odstawiłam fete) i poszłam do pracy. cały dzień czułam się nadal bardzo źle, dalej zawroty głowy i te nudności.. do tego wszyscy wokół że "blada jestem i taką twarz mam inną, czy ja w ciąży nie jestem" - postanowiłam zrobić test ciążowy (poczekac kilka dni na oczyszczenie fety z organizmu) ale nigdzie nie mogę znaleźć jaki wpływ ma feta na wynik testu (a napewno jakiś ma) nie wytrzymałam z tej niepewności i zrobiłam dzisiaj rano na czczo ale wyszedł niestety negatywny :((( dzisiaj nie mam już mdłości i zawrotów głowy - ale za to zaczyna pobolewać mnie podbrzusze (ale nie z jednej strony tak jak jajnik przy okresie) tylko tak jakby promieniowało raz z jednej raz z drugiej, za chwilę z tyłu jakby na kości ogonowej.. nie wiem co robić!!! wszystko wskazuje, że jestem w ciąży tylko nie test :( może feta rzeczywiście wpływ na wynik.. kolejnym problemem jest to, że mieszkam w uk a tu nie jest tak łatwo pójść zrobić badania z krwi - dopiero po pozytywnym teście ciążowym :/ pomóżcie mi!!! czy ktoś wie co z tym wpływem fety na test?!?! tak bardzo chciałabym mieć dzidziusia!!! a tymbardziej, że czuje sie tak jakby on już był w moim brzuszku!!! żałuję tej fety ale nie wiedziałam, ze jak zrezygnujemy ze starań to to tak szybko może się stać.. czy ja jestem w ciąży?!?!!? czy znowu zrobić test?!!?!?

Gość naprawde jestes taką idiotką
?? czy tylko udajesz??

Zastanawiam się, czy ktoś wymyśla takie historie dla zabawy, czy dla pieniędzy może? Jak można takie bzdury pisać? Kurzy móżdżek, nic poza tym.

Gość kasia3111111
tez sie kiedys w taki sposob odchudzalam,schudlam do 46kg.

hmmm amfetamina i ciąża jakoś mi to nie pasuje do siebie :( autorko zastanawiasz się czy amfetamina ma jakiś wpływ na wynik testu ciążowego a nie zastanawiasz się jaki wpływ amfa ma na płód ???? :( masakra ale i tak mam wrażenie że to prowo ...........

Gość bzdzinkaa
dlaczego mnie oceniacie?!?!?! gdybym wiedziała, że zajde w ciążę to bym w życiu nie zaczęła tego brać!!! ale stało się trudno.. teraz jest dla mnie najważniejsze to czy jestem w ciąży!!! oczywiście że najważniejsze jest dla mnie zdrowie dziecka (jeżeli okaze się ze jest) ale nie przypuszczałam ze moge zajść w ciążę - dlatego brałam

Gość mam nadziejeze to prowo
i lepiej zebys w tą ciąze nie zachodziła bo coż to dziecko będzie miało za matkę :o jeżeli to prawda to ajkim durniem trzeba byc zeby pisac na forum takie rzeczy? a po jaką cholerę sie odchudzasz jesli chcesz zajśc w ciążę??

mam ogromna nadzieje, ze to prowo jesli nie to jak mozna byc tak durnym zeby brac amfe i sie nie zabezpieczac (pomijam fakt jak mozna w ogle mozna brac to swinstwo i jeszcze jako srodek odchudzajacy) nawet jesli nie zaciazylas narkotyki nie sa obojetne dla organizmu - ich skutki nie znikaja na kilka dni po braniu ale na zawsze mozesz sobie cos uszkodzic (nie tylko mozg)

Gość powiem ci tak
fuga nie wpływa na wynik testu, bo nie wnika w mocz

Gość ouiyhgtf
"gdybym wiedziała że zajdę w ciążę to bym nie brała" masakra ...współżyjesz bez zabezpieczenia to chyba zawsze jest szansa na zajście :o Głupota ludzka nie zna granic :P

Gość już się tak nie
podniecajcie, nie jedna w ciąży bierze fete czy pali zioło a tutaj od razu wyskakujecie ze to prowo:-p jak ja bym napisała co robiłam w ciąży to pewnie uznałybyście że to takie prowo że by mi nikt nie odpisał :-p

Gość jasiezapytuje
kobieto a żreć mniej nie umiesz, tylko amfę bierzesz?

Gość kimkolwik
wiesz co mam identyczny problem tylko ze biore cos gorszego, mam takie same objawy dzisiaj rano zrobilam test i tez negatywny. przeczytalam dzisiaj ze problemy z tarczycą mogą wplywac na wynik testu (w sssie ze jest negatywny) gdy tylko zaczełam podejrzewac ze jestem w ciązy postanowiłam przestac brac ale tp trwa juz ponad 2lata i trudno mi z tym skończyć.

Gość skóra z niedźwiedzia
Nie ma to jak odgrzebać temat sprzed dwóch lat :D

Gość Ćpunki normalnie....
To narkotyki albo ich brak tak działają na ciebie.Lepiej się na odwyk wybierz a nie do łóżka z facetem.A potem płacz i lament bo dziecko chore

Gość żalll
Wy jesteście głupie ze to bierzecie ale faceci z którymi jesteście to juz porazka. Który pozwala na to zeby jeo dziewczyna brala i jeszcze idzie z nia do lozka i spuszcza sie w nia. 1000000000000000000000000%debile

Gość Killme
Czytam i oczom nie wierzę "Gdybym wiedziała, że zajde w ciążę to bym w życiu nie zaczęła tego brać" no kobieto, dzieci rodzą się ponieważ ludzie się nie zabezpieczają. Dla mnie jesteś chora na głowę, mieć świadomość że się nie zabezpieczasz i wciągasz amfę? Normalna kobieta to idzie sobie poćwiczyć jak chce schudnąć a nie wciąga to świństwo. Przed ciążą trzeba brać kwas foliowy, przygotować się jakoś do tego a nie wciągać kreski. Mam nadzieję że nie jesteś w ciąży.

Gość yyyhmyyy
JUż od tej pory minęły 2 lata, masz już dwuletnie dziecko? :D

Gość @@__
a może jesteś już narkomanką ? kobieto, tracić zdrowie ( i to w taki sposób ) dla figury ? jesteś zdrowo pieprznięta. wiesz co ja zrobiłabym na Twoim miejscu ? wybrała sobie pierwszy lepszy mocno utwardzony obiekt ... i tak z 200 z rozpędu przypie..oliłabym w to. amfa wyżarła Ci mózg ( o ile w ogóle go miałaś ) jesteś po - pier - do - lo - na autorko

Gość moik
a co wy tak przeżywacie temat sprzed ponad 2lat??

Gość @@__
nie zwróciłam uwagi na datę

Hej. Niedawno dowiedzialalam sie, że jestem w ciąży. Dokladnie tydzien temu robilam test. Bylam bardzo zaskoczona i szczesliwa a z drugiej strony zmartwiona.. Nie potępiajcie mnie za te slowa i nie uważajcie mnie z wyrodna matke ale kilka dni przed robieniem testu palilam marihuane, a tydzień przed bralam amfetaminę (nieczystą), gdzie wczesniej równiez ja zazywalam. Nie wiedzialalm ze jestem w ciąży, ale gdy sie tylko dowiedzialam to rzucilam wszystko a nawet palenie papierosow z dnia na dzien. Strasznie sie boje konsekwencji, czy ktos mi moze pomoc i doradzic co teraz bedzie z moim dzieckiem ? Nie bylam jeszcze u lekrza, ponieważ obawiam się ze wszystko się wyda gdy bede miala badania.. Chce odczekc, ale ile ? Nie mm pojęcia co robić. Pomożcie mi! Strasznie chce miec to dziecko zdrowe, tylko o tym marze w tej chwili!

Gość lulo
Hej. Ja sama miałam ten problem, nie planowałam dziecka więc nie myślałam o tym. Zażywałam duże ilości obydwu specifików i dowiedziałam się po około już 3 tygodniach,że jestem w ciąży . dzidzia już z nami jest , cała i zdrowiutka. Również odstawiłam wszystko (oprucz marihuany) i cała ciaża przebiegła spokojnie . Żadnych problemów. Pozdraiam

Gość Minizee
Mam nadzieję, że to provo. Chociaż takich idiotek jest pewnie sporo

Dlaczego piszesz że napewno ma kiedy ja Ci mówię teraz że nie ma i przyjaciółka która brała zrobiła test i wyszedł normalnie pozytywny i czuła że jest , przyznała się lekarzowi do wypadów a on że to się nic nie ma jak jesteś to jesteś a stan masz taki kiepski bo wciagasz gowno i na zejsciach tak się czujesz a @ od tego też różnie przychodzi

Gość lulo
Dlaczego piszesz idiotek? Nie oceniaj innych, póki sama nie wiesz co to jest. Jak dla mnie ziółko- spoko, od czasu do czasu jarałam nawet będąc w ciąży , oczywiście nie jakieś wielkie ilości,żeby zgon zaliczyć czy coś, tylko bucha albo dwa na dobry sen:D i poprawę samopoczucia:) Dobrze rozumiem cię Graszka. Tak jak mówiłam, też brałam fete i okazało się ,że jestem w ciąży. Mieszkam za granicą, lekarz powiedział,że jeżeli tylko odstawiłam jak się dowiedziałam -wszystko będzie w porządku jeśli nie będę brała w ciąży i oczywiście podczas karmienia piersią, a wog. to oczywiście mogę iść po pomoc do specjalistów jeśli sobie nie radze. Dziecko się urodziło i jest zdrowe, cała ciąża przebiegła bez problemów(chociaż oczywiście nie mówię,że takie są wszystkie przypadki wiadomo,że każdy ma inny organizm). Ale trzeba być pozytywnej myśli. Kiedyś też szukałam tego tematu i wszystkie mi znane przypadki nie miały większych trudności. Tylko dbaj o siebie teraz i głowa do góry;)