Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

83

pytanie o konkursy smsowe

Polecane posty

hej ludziska:-) ciekawi mnie czy ktos juz bral udzial w konkursach smsowych i udalo sie wygrac ja czesto gralam i nic:-( czy naprawde tak jest ze wysylasz jednego smsa i wygrywasz ? czy w to wierzycie ze tak latwo mozna wygrac samochod lub kase??????????????????

Gość wierze bo jestem
latwowierna, ale też nigdy nic nie wygrałam (zresztą gram bardzo rzadko) i nie słyszałam o kimś, kto wygrał.

Gość giętki mienioo
TVP oszukuje . TA cala Popek i jej towarzysze naciaga ludzi zwby wyslac jak najwiecej SMS

tutaj jest poniekad konkurs sms-owy, ale nagród jest sporo,a sms tylko za złotówkę, wiec warto próbować: http://promocjatimotei.pl/co 10 minut rozdają szlafroki, a dodatkowo osoby które odpowiedzą na ptanie "jak podkreślasz piekno swoich włosów?" mają szanse na samochód

Na tej stronie www.promocjatimotei.pl jest nawet widziałam zegar, który odlicza do kolejnego rozdania szlafroków. Sam ściągnęłam sobie z zakładki multimedia fajny terminarz na pulpit.

Gość hrabia Wąs Rosporek-Walicipski
nikt ci nie zabrania sponsorować komuś wakacje na Karibach, twój wybór buhahahahahahahah

Gość dfdfdsf
ja wygrałam ciuchy mexxa :-)

ten terminarz fajny, też go mam, w zielonej skórce, wiosenni mi się zrobiło na pulpicie :)

mnie się w nim podobaja te newsy co się co jakiś czas pojawiają :) zawsze można się czegoś ciekawego dowiedzieć. konkurs timotei trwa do 31 marca więc czasu jeszcze trochę jest :)

no to jest takie miłe zastępstwo porannego przeglądu prasy ;)a jak to jest, jeśli mam kilka paragonów z timotei to mogę wziąć udział w konkursie kilka razy?

Gość HOLICZKA
WItam wszystkich. Może kogoś to zainteresuje. Pojawił się nowy program punktowy. Wystarczy poświęcić na niego około 5 minut dziennie, wybierać liczby, czekać na losowanie i zgarniać nagrody. Jest to bardzo podobne do MULTILOTKA, tyle, że po 1. nie musisz za to płacić i zamiast pieniędzy wygrywasz nagrody. Wśród nich są aparaty o wartości nawet 10 000 zł, bony o wartości 500 zł do H&M. Naprawdę warto. To nic nie kosztuje i nie jest ściemą. Jeśli brałeś udział w programie PUNKTATORZY to ten jest także dla Ciebie. Rejestrujcie się na http://123konkurs.pl/pl/partnersprogram/22985.html lub piszcie na maila ola1920@poczta.onet.pl ;)

wiadomość z ostatniej chwili, właśnie koleżanka trafiła szlafrok w promocji timotei :)więc wszystko działa jak należy :)

też gdzieś na forum czytała, że dziewczyna wysłała smsa i zaraz dostała odpowiedź że wygrała. potem pobiegła kupić szampon titmotei bo warunkiem odbioru szlafroka jest paragon zakupu :D ale z drugiej strony taki szampon kosztuje grosze a taki szlafroczek... już znacznie wiecej :D

Wg informacji na stronie wartość szlafroka to 74 zł, szampon jakieś 8 zł, sms za 1,22 więc się opłaca i to bardzo, zwłaszcza, ze szampon i tak zużyjesz :)

czytałam gdzieś na forum, że ktoś dostał taki szlafrok. najpierw wysłał smsa i trafił w odpowiednią godzinę a potem dopiero kupił produkt Timotei :D

bo żeby odebrać szlafrok trzeba wysłać najpierw paragon za zakup produkty timotei

"Aby wziąć udział w konkursie należy kupić dowolny produkt Timotei, zachować paragon i wysłać SMS-a o treści Timotei na numer 71022 (koszt SMS-a to 1,00 zł netto czyli 1,22 zł brutto)." to jest fragment regulaminu więc tak do końca nie jest powiedziane kiedy trzeba kupić, Ważne aby go posiadać :D

u mnie z paragonami problemów nie bedzie, bo i tak używam timotei, wiec gdzies pewnie są też paragony ;)

ja wygrałam w Shapie. Wysłałąm smsa i wygrałam bon na biellizne za 300 zł :) poza tym w esce pare razy zgarnęłam nagrody, a teraz próbuję szczęscia na www.trampolino.pl

ja czasami brałam udział w takich konkursach ale z dużymi odstępami czasowymi ;) No i niczym szczególnym nie mogę się pochwalić ;) trzeba mieć po prostu szczęście do tego :)