Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vuota

Narty

Polecane posty

Gość Vuota

Moi drodzy, mam 23 lata, nigdy nie jeździłam na nartach ale to jest moim ogromnym marzeniem. Już sobie obiecałam w tym roku, ze pojade, spróbuje, zobacze jak to jest... Niestety ilosć sprzętu potrzebnego do jazdy na nartach wynosi w moim przypadku zero. Mam tylko dobrą kurtkę, w któej przeszłam całe Tatry wzdłuż i wszerz...i to by było na tyle. Nawet spodni nie mam. Zaczęłam chodzić po sklepach w poszukiwaniu takowych i sie załamałam - 300 złotych to stanowczo ponad moje siły (studiuję dwa kierunki - jeden dziennie, jeden zaocznie, nie pracuje). Wniosek w mojej głowie jest jeden - to cholernie cholernie drogi sport. Tak więc niniejszym zwracam się do Was, drodzy narciarze - kafeteriowicze, napiszcie mi proszę ile trzeba wydac kasy by skompletować zestaw podstawowy... Ile kosztują te wszystkie karnety, wypożyczenie nart (na początek nie planuje zakupu - bo przecież zawsze moze mi sie nie spodobac ta forma aktywności)... Napiszcie jak to było z wami na poczatku... I jeszcze jedno - nie jestem już za stara by się uczyć jeździc na nartach? W TV pokazują pięcio - sześciolatki... Czy to w ogole mozliwe zacząć w tym wieku? Pozdrawiam Was cieplo!

Gość Vuota
Podnoszę... wypowiadajcie się...

Gość Vuota
Nikt? Niemożliwe...