Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciagle sie ucze

seks przy wlaczonym swietle

Polecane posty

Gość ciagle sie ucze

ja nie moge sie przelamac, wtedy skupiam sie na innych rzeczach nie na tym co czuje... a moj facet mnie naciska zeby jasno bylo :(

to mozesz zamknac oczy ;) a tak serio , probowaliscie juz ? Jezeli nie to sprobujcie i mysl tylko o nim a nie patrz co sie dzieje ...

A będzie bardziej komfortowa, jak zawiąże Ci oczy? On będzie widział, a Ty nie. Czy niekomfortowo się czujesz na zasadzie "co on tam zobaczy"?

Gość ciagle sie ucze
zamknac oczy :) haha wlasnie "opcja co on tam zobaczy" dziala na mnie hamujaco. nie znamy sie jeszcze jak lyse konie zebym sie nie spinala...

Gość ciagle sie ucze
mowilam jak sie czuje, tlumaczylam ze potrzebuje czasu... ale ta rozmowa skonczyla sie zle, on tego nie rozumie i mnie naciska, nawet troche daje do zrozumienia ze dziwaczka ze mnie

Gość cholernik malutki
zacznijcie od małej lampki lub świec. Serio zawsze po ciemku?

Gość ja powiem tak ....
zgadzam się na początek zapal małą lampkę gdzieś w roku albo zapal świece to bardzo romantyczne :)....i tak krok po kroku aż się przełamiesz

Gość ja powiem tak ....
sorry miało być w rogu pokoju :)

Gość ciagle sie ucze
chyba wlasnie sprobuje jakich swieczek itp. dzieki :) ale wiecie, czasem sa rozne spontaniczne sytuacje i bieganie gaszenie swiatel przed moze byc troche dziwne :) moj facet do tej pory nie mial tego typu problemow z kobietami a tu ze mna takie przejscia