Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abdala

Nie zapłacił mi!

Polecane posty

Gość abdala

Mam problem. Pracuje w prywatnej firmie. Wypłatę powinnam dostawać 10. W zeszłym msc szef 10 poprosił, żeby przełożyć tamtą wypłatę do 20. Dziś oczywiście pieniędzy nie dostałam i nic o tym nie wspomina. Co robić? Głupio się tak upominać:( sam powinien wiedzieć:( echh doradźcie!

Gość glupio ci sie upominac
o wyplate? idz z nim porozmawiaj, to jest przegiecie.

Gość abdala
No to jest chamstwo:( jak ma tak co miesiąc robić, to chyba pomyślę o innej robocie:/ normalnie na umowę pracuję

Gość
Ja bym na Twoim miejscu się upomniała! To za każdym razem jak nie będzie Ci dawać wypłaty Ty będziesz siedzieć z założonymi rękoma? Dziwna jesteś!

Gość abdala
No już dzisiaj się w pracy nie pojawi. Jutro się zapytam grzecznie, gdzie moja kasa k....a :D ale wiecie, jak to jest. Człowiek skrępowany, a to w końcu kasa, która się należy. Wrrr

Gość annaana
ja kiedys pracowalam u takiej kobiety ktora ciagle sie spozniala z wyplata, albo placila mi na raty. zawsze byla mi dluzna jakies pieniadze, zrezygnowalam po jakims czasie bo tak sie nie da zyc

Gość parówa
Nie masz co być skrępowana. To są twoje pieniadze i to nie jest zaden wstyd, że ich potrzebujesz. Idź i sie upominaj. Dodaj, że jak nie porobisz opłat, to czekaja cie karne odsetki, a nie stac cie na to.