Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość preziowa

prezent dla faceta /

Polecane posty

Gość preziowa

Witam! Mam kłopot. Jestem z kimś dopiero 3 miesiące. Zbliżają się święta i nie wiem co mu kupić. Mamy po 32 lata... Niby znam jego zainteresowania, ale z tej dziedziny on ma już praktycznie wszystko! Help!!! :( Z góry dziękuję :D

Gość dla niego od niej
Czyli tak, musi być bez zobowiązań, ale z klasą. Bez przesady jednak z tą klasą, no bo w końcu bez zobowiązań :) Na żarty też odpada, gdyż niebawem mogą paść już jakieś zobowiązanie. Acha, no i jeszcze świątecznie być musi, bo mam rozumieć, o świątecznym prezencie jest mowa. Proponuję w takim razie: http://dla-niego.notlong.com i buziaczek w policzek przy wręczaniu :)

Gość pan tam
mam polar do sprzedania

Gość santa claus is coming to town

Gość santa claus is coming to town
santa claus is coming to town

Z prezentem dla faceta nie powinno być większego problemu. Każdy facet lubi jakieś gadżety, no i elektronikę. Moim zdaniem najlepszym prezentem dla chłopaka będzie gra komputerowa, jeśli lubi grać. A może aparat, albo słuchawki?? To najbardziej mi pasuje na prezent dla faceta. Jeśli chciałabyś kupić mu coś z elektroniki polecam sklep 3kropki.pl, na pewno znajdziesz tam coś odpowiedniego dla swojego chłopaka;)