Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wymiekam

Okropność - niski facet

Polecane posty

Gość wymiekam

Nie wiem czy ja jestem jakaś nie ten teges, ale nie mogłabym się spotykac z niskim facetem. Dla mnie minimum to 180 wzrostu. Jesli jakikolwiek ma mniej to chocby nie wiem jak ladna mial twarz, nie potrafie sie nim zainteresowac. NIe chodzi o to, ze sa ohydni czy cos w tym stylu, ale sama mam 167 wzrostu i nie mam ochoty, po nalozeniu obcasow, byc rowna albo - o zgrozo - nizsza od chlopaka. Faceci - rosnicjei, nie palcie, robcie cos z soba, bo koszmar przezywam, gdy widze, ile krasnali po swiecie chodzi:)

Gość nizsza czy wyzsza
???bo juz sie pogubilam

Gość wymiekam
wyzsza mialo byc oczywiscie

Gość wymiekam
raczej nie fetysz a zwrocenie uwagi na to, ze krasnale naprawde sa okropni

Gość kukuruku.
Chyba miałaś na myśli "o zgrozo- wyższa od chłopaka" :o Piszesz bzdury :o

Gość kukuruku.
Chyba miałaś na myśli "o zgrozo- wyższa od chłopaka" :o Piszesz bzdury :o

to że Ty nie gustujesz w facetach poniżej 180 nie znaczy że masz prawo wyzywać niższych od krasnali i im ubliżać

No dobrze, nie zwracasz uwagi na niskich mężczyzn rozumiem, ale co ma zrobić ów niski jeśli nie pali zdrowo się odżywia a nie rośnie i ma 175 cm? :O wydłużyć sobie nogi? :O skoczyć pod pociąg? :O

No dobrze, nie zwracasz uwagi na niskich mężczyzn rozumiem, ale co ma zrobić ów niski jeśli nie pali zdrowo się odżywia a nie rośnie i ma 175 cm? :O wydłużyć sobie nogi? :O skoczyć pod pociąg? :O

Gość sierpniowa panna
moj jest moze z 2cm wyzszy odemnine..i coz w tym zlego, kocham i nie stanowila dla mnie problemu zamiana wysokich obcasow na te niskie i buty bez obcasow... keidys myslalam jak Ty, ze chce miec tylko i wylacznie wysokiego.... ale wtedy bylam glupia... przeciez to nie ma znaczenia jesli sie kocha

Gość Wpedzasz sie w kompleksy
"koszmar przezywam, gdy widze, ile krasnali po swiecie chodzi" Dlatego , ze sa dla ciebie nieosiagalni , czy dlatego ze to ci pokazuje ze to ty sama jestes za wysoka?

Gość cargo-salo-falo
mój były był niski ( ok 170) teraz kiedy mnie zostawił pocieszam się myślą,że taki z niego krasnal,że nawet dobrze że się zwinął- niech spada. Gdyby był przystojniakiem , bardzo bym żałowała a tak pocieszam się tym,że jego fizyczność jest kompromitująca i mam luz

Gość Mam 195 cm wzrostu
Niewyobrazam sie spotykac z krasnalka ktora ma 167 cm i uciekla spod domku w niemczech.Tak samo jak niewyobrazam sobie zeby moja partnerka miala wklesle piersi tak jak duzo dziewczyn.

Gość nie moge przestać myśleć
o pewnym chłopaku. widać było, że mu się podobam, dawał wyraźne znaki, miał super charakter. pokłóciłam się z nim o jakąś pierdołę i zerwałam znajomość...a jednak nie mogę przestać o nim myśleć, wyobrażam sobie jakie to uczucie - zasmakować jego ust, dotyku. juz za późno, nigdy się nie przekonam. mam nauczkę :o p.s. był mojego wzrostu alCouple having anal funbo nawet 1-2 cm niższy