Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panna agataaa

czy facet to zroumie?

Polecane posty

Gość panna agataaa

Gość panna agataaa
ciebie o zdanie nie pytałam, durna pało:o

Gość aalllllaa
ale o co chodzi?

Gość panna agataaa
Chodzi mi o to ,że zaczełam spotyakć się z pewnym chłopakiem,ale kurdeee boje sie ciagnac tego wszystkiego :-( powodem jest moj ojciec alkoholik:-( boje sie ze ten chlopak jak zobaczy jaka mam sytuacje w domu to zostawi mnie, mysle ze ludzie patrza na mnie przez pryzmat ojca. Mimo, ze jestem osoba inteligentna, prawie wykształconą, porządna to boje sie ze ten chlopak nie zroeumie ze to nie moja wina , ze mam tak a nie inaczej w domu, ze gdy ojciec jest pijany....to jest jedna, wielka patologia. Kurdee faceci jak z Wami jest?? zwracacie na to uwagę??? szczerze

Gość panna agataaa
ciebie o zdanie nie pytałam, durna pało to odszyw!!! musicie sie podszywac pod kogos??

Gość panna agataaa
Puszek dzięki,

Gość aalllllaa
Przecież nie możesz odpowiadać za swojego ojca i on to powinien zrozumieć

Gość panna agataaa
Wiem, że nie mogę odpowiadać za ojca, który nie rozumie gdy tłumaczę mu, że jest powodem wstydu!!! Moze to przykre co piszę,ale tak jest!! Wódka mu już rozum wypaliła, ale ja jestem inna!!! Kończę w tym roku studia, zawsze byłam zdolna, mam ambicje zyciowe, plany,..., ale nie wiem dlaczego ta cała sytuacja tak na mnie ciązy. Przez ojca nigdy nikogo nie chciałam mieć! Nawet zaczęłam studiowac prawo tylko po to żeby bronić dzieci, które doświadczaja przemocy ze strony rodziców-alkoholików. Wstydze sie i nie mogę temu zaradzić:-(

Gość zoska samoka oska
nie przejmuj sie ojcem!!! nie warto!!

Gość aalllllaa
rodziców się nie wybiera, dobrze że nie brałaś przykład z ojca, mając taki "wzór" mogło różnie to być bo znam takie przypadki że rodzice z dziećmi libacje urządzają :O

Gość panna agataaa
ano niestety nie wybiera się:-/ jedno co wiem to to, że wolę być sama niż mieć dzieci i meza alkoholika

Gość aalllllaa
nie ma co się zaraz nastawiać że mąż bedzie pił , chociaż na pewno bedzie ci ciężko w to uwierzyć ale trzeba byc dobrej myśli, życzę ci żebyś znalazła abstynenta:)

Gość panna agataaa
Nie musi być abstynenytem. Pragnę tylko by nikt nigdy nie podniósł na mnie ręki jak to robił mój ojciec na moją mamę, by nikt nigdy nie urządzał mi awantur w środku nocy... Nikt chyba kto tego nie doświadczył na własnej skórze nie zrozumie tego. Mój ojciec umie się duż tylko szczycić jaką to ma zdolną córkę, ludzie się juz z niego śmieją.... Po psrostu on nie ma za grosz wstydu.

Gość panna agataaa
Chłoapka, na którym mi zależy pochodzi z tzw. "normalnej, kochającej się rodziny" i gdy zobaczy jak u mnie wygląda ta "normalność" to boję się, że mnie zosatwi...Kurdeee nienawidzę za to mojego ojca!!!! zxa to, że zawsze musiałam sie go wstydzić.

Gość aalllllaa
może warto z nim porozmawiać jaką masz sytuację w domu i powiedz jak mu zazdrościsz że on ma normalną kochającą się rodzinę , na pewno zrozumie że jest ci ciężko

Gość panna agataaa
Na razie nie chce poruszać tego tematu bo my nie jesteśmy parą i może się wydawać , że u mnie jest ok. Na sytuacje materialną nie narzekam więc on pewnie sobie myśli, że mam luz w domu, a tu niestety prawda jest zupełnie inna. Ja wiem, że dla niekótrych to może wydawać się głupie....,ale zapewniam Was, że widok pijanego ojca, który bluzga całą moją rodzinę używając przy tych okropnych epitetów jest straszny.To trzeba przeżyć :-( Zawswze myślałam, że zakocham się dopiero gdy całkowicie uniezależnię się od ojca i nie będę musiała myśleć czy aby jak siedze z chłopakiem nie przyjdzie ojciec i nie zrobi awantury na pół wsi:-/

Gość nie wiem nic o kobietach
Twój ojciec nie będzie przeszkodą dla niego , bo niby czemu , fakt ojciec alkoholik potrafi zapewnić "rozywkę" , najwyżej nie będziecie się spotykali u Ciebie i tyle.