Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Carolineeee

ślepa głupia miłość kobiety

Polecane posty

Gość Carolineeee

jestem od 2 lat z idiotą. Wprowadził się do mnie. Nie zarabia. Wszystko mi zawdzięcza. I duszę się tym, że zamiast faceta mam dzieciaka. Kiedy proszę go by brał rzeczy i wypierda....ł, on, cipka zaczyna ryczeć, że mnie kocha etc. Właśnie pakuję mu ciuchy w worki. Boję się zmian, ale cieszę się, że potrafię się na nie zdobyć. Wstyd mi się przyznać. Jestem szanowana i podziwiana przez ludzi, kobiety mówią, że chcą być takie jak ja. Moje życie tylko wygląda na fajne i ja udaję szczęśliwą. W końcu jestem kobietą sukcesu. Samotną.... A no a Sylwestra spędzam sama. Faceci to cieńkie Bolki i tyle

Gość chętnie Cię poznam. Skąd
jesteś??;)

Gość oni wszyscy to idioci
szukaja mamusi tylko lepszej wersji bo z seksem

Gość Mądry gościu i ma racje
bo baby to chcą wszystkiego. Jak sytuacja jest odwrotna to jest OK??? Chciałyscie równouprawnienia - to go przyjmijcie z wszystkimi konsekwencjami!!!

Gość One wszystkie to zołzy
Chca tylko brac - facet ma im kupowac wszystsko, a one moga puszczac kase na pierdoły...

Gość Carolineeee
a ty gdzie to przeczytałeś, nie wiem za co te gamonie miałyby cokolwiek kobiecie kupić. To wszystko cipki w pedalskich samochodach. Już nawet z nim nie sypiam, czułabym się jak pedofil :/ równouprawnienie w Polsce wygląda tak, że jak faceci widzą Cię z dużo walizką, to robią tą słynną minę "ciekawe czy da radę'' żaden nie pomorze. Polka ma pracować, zarabiać, rodzić, utrzymywać dom i dzieci ( bo to jej ) a facet...a facet to pussy. Nieogarnięte cwele. Spakowałam go :D YEAH

Gość BRAWOooooooooooo
wypierdol go ahahha, ja tez sama jestem wywalilam prozniaka leniwca :D:D:D KOBIETY ZACZYNAJA MYSLEC SAMCOW DO GAZU!!! :D

Gość Carolineeee
mężczyźni zmuszają mnie do feminizmu i pogardy Kobiety..Nie cierpię kobiet. Dlaczego tak mało zostało LUDZI ???

Gość twardy3434
Jak faceci to pussy to moze wpierdolu oid jakiegos drecha osoedlowego albo najlepiej znajdz sobie wyrokowca ktory dobrze ci przywali codzinnie wtedy bedzie miala twardego

Gość Carolineeee
Dostrzegam jakim jesteś twardzielem, który siedzi na kafeterii, na forum- zycie uczuciowe. a Męskość, a męskość i twardy charakter kojarzą Ci się z dresem i z damskim bokserem. I jak tu szanować taki E-LEMENT ....

Gość hujek
przestan plakac pseudofeministko

Dajcie spokój. Dobrze dziewczyna robi. Równouprawnienie równouprawnieniem ale też facet ma być facetem a nie rozbabranym cwanym liskiem który nic innego tylko siedzi cicho, pochlipuje i ciągnie ile się da, obrzydlistwo. Poza tym równouprawnienie to szansa dla każdej ze stron na pracę zawodową i realizację swoich marzeń, zainteresowań....gdzie tu przepraszam była mowa o pracy tego trutnia i robieniu czegokolwiek (nawet w domu)? Facet powinien mieszkać z mamą choć pewnie ta mama to cieszy się że się pozbyła durnia z domu i nie musi koło niego robić ani się z nim użerać. Dobrze dziewczyno robisz.