Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość huskis

Wypatrywanie tej drugiej kreski

Polecane posty

Gość huskis

Dziś jest mój 24 dzień cyklu przy cyklach 30-35 dniowych.Postanowiłam ,że z ciekawości wykonam test ciążowy jednak to było po 11 godzinie nie z porannego moczu.To byłby 14 dzień od ew. zapłodnienia.I tak doszukiwałam się przy świetle tej drugiej kreski ;P Dostrzegłam jedynie leciuśkie zabarwienie w końcu linii (tej drugiej :) ) ale naprawdę lekkie. Chyba świruję :D

Cos ci się chyba pomyliło? Z tego, co napisałaś to chyba 4 dzień od zapłodnienia, czy źle wpisałaś? Test na 100% nie wyjdzie pozytywny w tak krótkim czasie. Najwczesniej 10dni po zapłodnieniu, a najpewniej 14. Mimo wszystko życzę tej kreseczki:)

zajmij się robotą, to nawet nie bedziesz wiedziała kiedy beda na teście 2 kreseczki, a nie myśl o tym cały czas, nie wypisuj na forum...

Gość huskis
14 dni bo po okresie wystąpiły u mnie od razu dni płodne i liczę od pojawienia się śluzu ciągnącego i przeźroczystego ,a gdy tylko on się pojawił to wspłórzyłam.I od tego dnia liczę.

Nie rozumiem:( Napisałaś, że masz 24dc, a dni płodne były w 14dc to oznacz, że od zapłodnienia minęło max 10dni. Sprawdź to i napisz dokładnie. A jeśli chodzi śluz płodny, to pojawia się on do 6 dni przed owulacją, więc jeśli współżyłaś tylko tego dnia masz marne szanse na zapłodnienie.

Gość huskis
Okres miałam 17.11 trwał 9 dni (z powodu choroby) dzień po ustaniu okresu wystąpił u mnie od razu śluz płodny czyli 26.11 i w tym dniu współżyłam.

Czyli śluz płodny był w 10dc. Tak jak napisałam śluz występuje do 6 dni przed owu, więc wątpię, żebyś trafiła. Owulacje mogłaś mieć nawet w 16dc a współżyłaś tylko w 10dc. Jest już 13 dni po stosunku, więc test na 100% powinien wyjść. Zrób jeszcze jutro z porannego moczu, albo idx na betę. U mnie druga kreska była 10 dni po stosunku