Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama 3

Jest tu jakas mama ok 24 lat co ma wiecej niz 2 dzieci?

Polecane posty

Gość mummy3
do autorki. nie łam się. olej wszystkich. ja miałam 22 lata i dwoje dzieci a teraz mam 25 i będę znów mamą. i wiesz co mam wszystkich w dupie. niech sobie gadają. skoro ty nie masz z tym problemu to dlaczego ktoś ma mieć.jeżeli ludzie zobaczą że się nie przejmujesz i cieszysz że będziesz mama trójki urwisów to dadza ci spokój. ja gdy byłam drugi raz w ciąży znosiłam mnóstwo komentarzy na ten temat (niestety niezbyt miłych).a po urodzeniu dziecka usłyszałam tekst od jednego z członków rodziny mojego mężą że ,, więcej dzieci ma nie być". teraz oznajmiłam wszem i wobec że ja się bardzo cieszę że jestem w ciąży i nie życzę sobie komentarzy na ten temat bo to moje dziecko i moja sprawa.

Gość mummy3
a zapomniałabym.jeszcze udało mi sie skończyć studia. także zgodzę sie z jedną z poprzedniczek że wszystko się da i wszystko jest możliwe.

Gość NIKTOŚ
mummy a jak sobie wyobrażasz opiekę nad 3 malutkich dzieci?

Gość mama 3
Three1983 wiec ile twoje urwiski maja teraz lat? Ja jak urodze 3 to moje beda mialy 4 i 2, wiec nie jestem sama młodą mamą która będzie miała trójcę :)

Gość mummy3
do niktos. a jak mam sobie wyobrażać? normalnie - tak jak opiekę nad dwójką tylko będzie o jedno dziecko więcej i na pewno nie będzie łatwo. ale co? mam załamać ręce jaka to ja jestem nieszczęśliwa i biedna bo będę miała 3 dzieci? bez sensu. ja wiem że jakoś musi się ułożyć.wymaga to wielu wyrzeczeń ale czego nie robi się dla dzieci.