Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobra_nocka

Natretny facet-przedladowanie?

Polecane posty

Gość kobra_nocka

Jakis czas temu poznalam faceta przez internet, dobrze nam sie rozmawialo. Facet wydawalo sie mial poukladane w glowie. Po pierwszym spotkaniu duzo sie zmienilo w moim zyciu i wiecej nie chcialam sie spotykac. Teraz on nie daje mi zyc, pisze do mnie, wydzwania, dzis nawet poinformowal mnie, ze wzial z mojej uczelni plan moich zajec i wie kiedy i jak spedzam czas. Nie wiem czy mam sie go obawiac, bo wg mnie to nie jest normalne zachowanie. Co robic?

Gość czy to Opierdziane Gacie
???

Gość kobra_nocka
ale inteligent;/

Gość wirrr
powiedz jemu ze niechcesz miec znim nic wspolnego i koniec, a jak dalej bedzie natretny zglos to na policje

Gość kobra_nocka
Mowilam mu o tym, w tym momencie nie odpisuje na jego wiadomosci, nie odbieram telefonow. A na policji mnie wysmieja, bo nie jest agresywny w stosunku do mnie, a z tego co wiem ich tylko to interesuje...

Gość wirrr
zmien nr tel

masz nowego faceta jak mniemam? niech przyjdzie na uczelnie po ciebie i niech mu powie ze jak bedzie cie nachodzil do dostanie wpierdol. proste:)

jak go poznałaś przez neta to wrzuć mu parę kąśliwych uwag na profil i ostrzeż inne dziewuchy, może się jakaś odezwie i Ci napisze więcej, bo miała do czynienia. miałam tak parę lat temu jak miałam profil na sympatii. debile są na świecie...