Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niemamżycia

Zmarnowałam życie, chcę teraz umrzeć

Polecane posty

Gość mamjużdosyć
Wiecie jak ja sie rozdarłam dziś na moja matkę - ale jeszcze bez wulgaryzmów. Za chwilę będąpety i wulgaryzmy. No bo po co ja sie tyle uczyłam? A ona od razu mnie kasuje, że kasa, kasa, kasa. To do chuja jasnego po co mi sie tyle uczyć kazałaś? _ tak sie wydarłam. Bo mnie wkurwiła :(

Gość mamjużdosyć
Bo tylko mówiłam jaki przekręt sobie robią i ze mnie zdzierają. I ona tak kasa, kasa, kasa... jak jakaś pierdolnięta :( I sie rozdarłam i dobrze zrobiłam bo by mnie już poniewierała całkiem, a tak sie trochę boi. W końcu 9 lat w tej szkole byłam - kasa, idź i se rób tam te 9 lat :(

Gość mancobo
a co ty glowy i języka nie masz.matka studia CI WYBRAŁA i na nie posłusznie poszlas mimo ze cie to nie interesowało?chlopaka tez zostawilas bo mamusi sie nie spodobał?wybacz ale jestes naiwna i glupia

Gość mancobo
a kim byłaś w tej szkole?czego uczylas?

Gość antymatka
Mancobo czasami są powody do chęci zabijania "ludzi". Ludzie wybitnie skrzywdzeni przez innych mogą mieć takie myśli i to niekoniecznie musi świadczyć o nich.

Gość mamjużdosyć
Studia se wybrałam, ale miasto złe. Do miasta złego poszłam bo był tam poziom wysoki. A szkołę średnią to mi ona wybrała bo dalej łatwo sie na studia dostać. Ło jakbym jej wpierdoliła dziś za to miasto na studia najbardziej, a TE studia miały być co najwyżej zaoczne. I tyle. A dzienne inne i koniec. Ło Boże - ale weź i się kłóć z takimi zgreadami :( A miało byc technikum i wyjazd. Całe stduai to bezsens i tyle. Marnowanie czasu. Ja się na nich obraziłam i miałam wyjechać tym bardziej, a ja doktorat. Ale mnie życie sponiewirało za głupotę moja i rodziców :( A oni jak mnie sponiewierali? Ja ich uważam za 2 zera. Jaką starość se naszykują taką będą mieć. Starczy, że przez ich debiline pomysły nie jestem męzatką. Z tym doktoratem włącznie bo miałam WTEDY wyjechać z Polski. :(

Gość mamjużdosyć
Ja miałam być po technikum i po studiach - ale inny kierunek a w tym mieście O WYSOKIM POZIOMIE takich studiów nie ma. Co by mi tam wyszło to by wyszło, dalej pakejszyn manele i na zachód. No i koniec życia auto i jeżdżenie. Jakiś arbajt i tyle. Co więcej no to już prywatne życie, ale takie coś jak miałam? A ta bezdomność moja? No i bezrobocie też mam :(

Gość antymatka
a co ty glowy i języka nie masz.matka studia CI WYBRAŁA i na nie posłusznie poszlas mimo ze cie to nie interesowało?chlopaka tez zostawilas bo mamusi sie nie spodobał?wybacz ale jestes naiwna i glupia Mancobo, powiem Ci jedno: życie Cię rozpieszczało i guzik wiesz o prawdziwych problemach.

Gość mancobo
Popatrz na to z drugiej strony.chcieli bys uczyla sie na wysokim poziomie.a jakie to miasto?no a co z tym chlopakiem?pogadaj z nim.

Gość mamjużdosyć
do tego mi pryszcze na calej mordzie wyskoczyły.chyba sie powiesze

Gość kwadratowa glowa
A ja nie mam studiów,mam pryszcze na brodzie i uwielbiam swoją MATKĘ. IPOPROSTU KOCHAM LUDZI,ŻYCIE I JESTEM SZCZĘŚLIWA...

Gość do mamjuż dosyć
A jaką ci chorobę psychiczną zdiagnozowali? Po tym słowotoku i bluzgach obstawiam schizofrenię paranoidalną.

Gość wtfwtf
faktycznie wyglada na depresje paranoidalna lub schizo :P glosy tez slyszysz?

Gość Lidia Farell
A ją rozmawiałem z cieniem dziś zza kaloryfera i oni się cały czas alienuja chuje !TYLKO im w głowach ten bar i to jebane niemieckie filmy i ten chuj co wylegl na ulice na czterech nogach jedzie cały czas po te wizę i nie może bo to wszystko lekarze z krakowa zrobili ale ją ich dopadne i wydymam ich własną bronia organiczna ! A Ty mi do tego jesteś potrzebna bo musimy współdziałać w produkcji pikli ale damy radę nawet jakbyśmy nie dali !

Gość Lidia Farell
I jak i jak ? Dobrze było ? Niezły freestyle?:) Myślę że zalapie message.

Gość wtfwtf
Czyta mi sie to niczym Maslowska :P

Gość znajdz cos na nich
i wydaj ich,donosy itp zniszcz,oddaj im

Gość dfdfdfdfffd

Gość Doktor pai mei to
A ja wam mówię to wszystko to spisek dotyczący syntezy uranu i sera homogenizowane który na szeroko zakrojona skalę lobbuje spółdzielnie mleczarskie i filia chinskiego resortu ogrodnictwa na kaukazie !

Gość japjap
Nie ty je zmarnowałaś,tylko rodzina,która musi utrzymywac pasożyta.