Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emulsssssssa

czy ja przesadzam......

Polecane posty

Gość emulsssssssa
:( muszę przestać się użalać nad sobą ale ja nigdy szczęścia w miłości nie miałam :(

Jeśli facetowi zależy to zachowuje się tak jak jest opisane poniżej: )ON lubi uwodzic.Kiedy facet interesuje sie kobieta,to stara sie o jej wzgledy.Zaprasza na randki,proponuje wspolne wyjscie,sle sms'y itd. Jesli tego nie robi,to dlatego,ze nie chce, a nie,ze brakuje mu wolnej chwili. 2) Kiedy mu zalezy,potrafi zadzialac.Jesli podobasz sie mezczyznie i on chce cie zdobyc,badz pewna,ze zrobi wszystko,aby byc z toba.kazdy facet ma tyle sily,by podniesc sluchawke i wykrecic nr,jesli tego nie robi znaczy,ze nie chce. 3)ON sie niczego nie boi.Jesli jestes zainteresowana facetem,ale on nie odwzajemnia twoich uczuc,nie tlumacz go,ze jest niesmialy i boi sie odmowy,bliskosci itd.jesli naprawde ciebie pragnie nie przestraszy sie. 4)lubi czuc bliskosc. ale nie twoja,dlatego mowi ci,ze boi sie bliskosci.mezczyzna,jesli kocha,to niczego tak nie pragnie ,jak byc obok ciebie.chce wiedziec,jak wygladasz w stringach,kochac sie we wszystkich pozycjach itd. mezczyzni o niczym innym nie marza , jak o bliskosci i seksie z kims,na kim im zalezy. 5)nie boi sie zaangazowac.nie wierz kiedy mezczyzna mowi,ze boi sie bliskosci.ON boi sie twojej bliskosci,ale rowniez konfrontacji,dlatego nie powie wprost. 6)nie zdradza cie. jesli twoj facet robi skoki w bok, to nie szanuje cie i NIE zalezy mu na tobie.to sie nie zdarza przypadkiem,a s sypiania z kims nie da sie usprawiedliwic. 7)nie przeraza go slub.jesli naprawde darzy cie uczuciem to nawet najwiekszy strach nie bedzie silniejszy niz pragnienie bycia z toba. 8)nie zrywa. jesli ciagle stawia wasz zwiazek na ostrzu noza, sugeruje,ze lepiej byloby ci bez niego,a nawet sugeruje,zebys kogos sobie znalazla to znaczy,ze nie zalezy mu na waszym zwiazku. 9)znajdzie cie wszedzie.oczywiscie,jesli bedzie mu na tobie zalezalo. nie trzeba 5 razy przypominac mu nr tel.facet,ktoremu zalezy na kobiecie,szuka z nia kontaktu, walczy o kazdy jej gest,slowo,usmiech....

Gość emulsssssssa
no pięknie :( ten mój to tylko gadać umie jeśli znajdzie czas, ale juz żeby coś zrobić, zero waleczności Rzeczywiście mu nie zlezy albo myśli że już mnie zdobył i koniec starań

Nie martw się , wiem, że jest łatwo powiedzieć... ale faceci z reguły jak zdobędą kobietę, są wtedy zbyt pewni siebie i troszkę dają sobie na luz:( Musisz podjąc ostateczną decyzję, nikt za Ciebie tego nie zrobi. Pozdrawiam i życzę powodzenia.

Kasia,te rady to z brawo girl czy jakiegoś równie powaznego periodyku? Rozumiem, że opis dotyczy pryszczatych nastolatków? A do autorki - powiedz swojemu facetowi co Ci leży na wątrobie. Chcesz, żeby się domyślał? No to powodzenia, bo nic z tego nie będzie. My oczekujemy prostych przekazów. Ale nie oceniania. Jeśli on mówi "kocham cię" a Ty na to "kłamiesz" - to się wkurzy, jak każdy normalny człowiek. Jeśli na to samo odpowiesz "nie czuję tego" - wtedy mówisz o swoich uczuciach i on może się wkurzać co najwyżej na siebie, ze nie umie sprawić abyś czuła się kochana. Największy problem jaki macie (podobnie jak pewnie 90% par) to nieumiejętność prowadzenia rozmowy.

Gość emulsssssssa
nie jest z Francji. I ja juz mu się nie każe domyślać. Widzi że jest mi przykro i mu mówiłam że na jego miejscu bym przyjechała. Zę sama 2 razy byłam że teraz ja go zapraszam. I takie tam, juz pisałam wcześniej. Więc nic się domyślać nie musi, raczej musi po prostu iść kupić bilet spakowac się i przyjechać. I to tyle. Ale widocznie to za trudne :(