Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kto tu jeszcze jest

kto tu jeszcze jest???

Polecane posty

Gość kto tu jeszcze jest

Muszę isc spac ale nie mogę, pogadałabym sobie z kims....:) może jest ktos chętny?

Gość kto tu jeszcze jest
chyba jednak nie ma nikogo...ehh

Gość kto tu jeszcze jest
hehe :)

Gość subtelny romantyk
ja jestem i tez bym pogadał

Gość dużo luda jest
tylko się nie ujawniają

Gość som niewidoczni
:classic_cool:

Gość mnie już nie ma
:classic_cool:

Gość zyjechwilaa
ja jestem i czekam na 7 rano bo musze kupic papieroski

Gość masz 4 godz
co Ty bedziesz prze tyle czaseu robic?? :o

Gość ok ja moge odpowiedziec
opja number 1 chodzic w te i z powrotem po pokoju w oczekiwaniu upragnionej godz opcja number 2 kimnac sie do upragnionej godz gdzie popadnie jedno i drugie :classic_cool:

Gość zyjechwilaa
pije a co mam robic?? i gadam sama do sibie a poaza tym nic

Gość to lustro sobie chociaz
przystaw bardziej humanitarnie wtedy jest :)

Ja jestem i to bardzo wkurzona, opiwiem Wam dlaczego, bo nawet nie mam z kim pogadac. Moze mój problem jest śmieszny, no ale tak się wkurzyłam, że szok! Mieszkam z trójką znajomych, dzisiaj szli do kogoś tam pić, namawiali mnie, żebym też szła, ale ja nie miałam ochoty. Byłam zmęczona, a pozatym zamierzałam z samego rana leciec na PKP i jechac do domu, no i poszli sobie beze mnie. Połozyłam sie spac. wrocili ok. 1.00. z wielkimi wrzaskami, oczywiscie sie obudziłam. Przyszli zostawic jednego kolege, bo sie uchlał jak swinia. Nawet mnie nie poinformowali, ze on zostaje czy cos, no nikt nawet nie zajrzal do mojego pokoju. No co za ludzie! Szybko wyszli z mieszkania, zeby ten pijany kolega nie wyszedl i poszli sobie na dyskoteke. Nic bym nie mowila, gdyby ten kolega poszedl ładnie spac, zamknal sie w lazience i nie dawal zadnego znaku zycia. No kto to widzial, zeby zostawic tak pojanego człowiekka bez jakiejkolwiek opieki. A jakby sie tak wlasnymi wymiocinami udławił? Ja bym miala przesrane, bo przeciez to ja bylam w mieszkaniu. Oni mi tylko smsa napisali, zebym zajrzala do tego pijaka. Smsa mogli napisac a przyjsc i zapytac czy bede do niego zagladac to juz nie laska! :/ Wkurzylam sie, wstalam spakowalam sie i zadzwonilam do nich, ze wychodze, za jade jakims nocnym pociagiem do domu, ze nie beda mnie wkurzac. Nie dosc, ze sie rozbudzilam i pewnie juz bym nie zasnela, to jeszcze spij z mysla, ze ten pijany w lazience, nie wiadomo czy to spac, bo sumienie jednak nie pozwala, juz tak mam. Oni oczywiscie stwierdzili, ze przesadzam, ze mysle, ze jestem najwazniejsza itd. Super ;/ I siedze teraz i czekam, bo pociag jedzie dopiero po 5. I tylko jedna kolezanka wrocila, a reszta ma wszystko w dupie...

Gość zyjechwilaa
mam dola;( mam wodke..i czekam do jutra rano wtedy bede mogla pusisci muzyke na maksa i zapalic !!!!!!!!!!!!!

Gość zyjechwilaa
nie chce mi sie czytac...twoja sytuacja i tak nie moze byc bardziej beznadziejna od mojej weic wybacz

Gość trzeba bylo go przewrocic
na brzuch

Zamknął się w łazience od środka i alleluja... Ale to nawet nie o to chodzi, tylko o to jak oni się zachowali ;/

Gość porozmawiaj z nimi jak juz
beda trzezwi

Juz im powiedziałam parę słow przez tel. ale jeszcze im się zbierze. Takiego nerwa mam, że powybijałabym ich...!!!