Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurrrrczzzeee

czy was tez to wkurza

Polecane posty

Gość kurrrrczzzeee

jak ktos pali na przystanku albo idac chodnikiem ? kuzwa dlaczego niepalący musza to znosic i dostawac tym smrodem prosto w twarz

Gość ja wstrzymuje wtedy powietrze
i szybko mijam.

najgorzej jak ktoś z fają idzie z naprzeciwka i przechodząc obok ciebie chucha prosto w twarz... albo ostatni mach na przystanku i wskakuje do autobusu wydmuchując wszystko wewnątrz :O:O

najgorsze to jak w pociagu wsiadzie taki palacz do przedzialu dla niepalacych i chodzi gdzies kopcic, a wraca caly przesiakniety smrodem. I jak tu jechac 10 godzin z taka aromoterapia pod nosem :O

Słusznie ! To uniemożliwia po prostu napawanie się rozkosznym aromatem spalin samochodowych, które jak wiadomo są zdrowe, pożywne i silnie warunkują rozwój obu półkul mózgowych. :)

ciuchcie to akurat jezdza najczesciej na prad :classic_cool:

Gość sfncksbcf
Klon_na spaliny samochodowe nie mamy wpływu.To skutek uboczny cywilizacji.Ale na smrod tytoniu mozemy miec wpływ-po prostu nie palić.Zaqprzestanie palenia to dojrzałość cywlilizacyjna.

Generalnie mam to gdzieś, kto co wdycha. Palę bo lubię i nie mam zamiaru rzucać, bo jednemu czy drugiemu śmierdzi. Ja muszę wąchać odór z waszych jam gębowych i nie narzekam...

Gość sfncksbcf
PALISZ ŚMIERDZISZ,NAWET JAKBYS UZYWAŁA NAJDROZSZYCH PERFUM I PALIŁA NAJDROZSZE PAPIEROWSY TO ŚMIERDZISZ

ja wstrzymuje wtedy powietrze ---> znacząca część taboru PKP to lokomtywy spalinowe. :) sfncksbcf ---> Protokół z Kioto, mający na celu redukcję emisji gazów cieplarnianych nic nie mówi o palaczach :)

Gość ja się boję przechodzić
opok osoby palącej, jak zrzuca popiół z papierosa. Byłam świadkiem, jak spadło psu na nos (trochę śmieszne, ale....) i nie bardzo chcę mieć wypalone dziury w ciuchach. Sama palę, ale nigdynie na ulicy.

Gość najlepsze te wyfiołkowane
dziunie z petem w gebie, obleśne, cała smierdzi pozniej, zólte paluchy, fuj

Gość sfncksbcf
Jeszcze niedawno kobieta paląca na ulicy była rzadkoscia i na takie kobiety patrzyło sie zpolitowanie,.A teraz,co druga fajczy idąc lub stojac na ulicy

Ja kiedys paliłam i nie zwracałam uwagi na to że komus to aż tak przeszkadza. Teraz jak nie pale wiem co takie osoby przezywały i strasznie mnie ten smród wkurza.

Gość zeatopic
a mnie rozwala jak idzie matka z dzieckiem w wózku i zaciąga się petem,to wygląda beznadziejnie,nie mówiąc o tym że to dziecko wdycha ten smród pewnie w domu.Moja kumpela pali i karmi piersią i uważa się za źródło samego zdrowia

Klon_---> Dodaj, ze taboru nieuzywanego :classic_cool: Kolej wycofala ciuchcie na niezelektryfikowanych trasach. dzieki temu Zamosc nie ma polaczen kolejowych juz :P are sie jeszzce uchhowalo (np augustow) ale to kwestia czasu ;) To ze pkp ma czegos wiecej nie znaczy, ze tego uzywa :P

Gość kakkadu
nie pale ale uwazam ze przesadzasz. ile idziesz kolo takiej osoby, 5 sekund? bardziej mnie wkurzaja ludzie lazacy stadami po chodniku czy mamusie z wozkami ktore tarasuja caly chodnik albo ludzie ktorzy sobie ucinaja na srodku pogawedki.

Gość nie jestem mamusia
ale wstawie sie za nimi. Bo nie rozumiem gdzie mialayby z tym wozkiem isc? ulica? Bo prowadza 4 kolka??

Gość kakkadu
skrajem, obojetnie z ktorej strony a nie srodkiem tak ze nie da sie ich ominac.

Gość powiem ci prawdę
Myślałam, że tylko mnie tak wkurzają palacze :o Nie cierpię jak ktoś mnie mija i chucha dymem, pali w pociągu alebo w autobusie, siada obok okopcony dymem, wszystkie mamuśki i babcie palące przy dziecku grrrrr :P

ja wstrzymuje wtedy powietrze ---> "Zamosc nie ma polaczen kolejowych juz" Nie martw się. Te połączenia zostaną przejete przez Spalinowe PKS-y :p

jakby nie bylo pkp i pks to cos innego :)

... w których to PKS-ach nie wolno palić, więc ta część problemu ulega samorozwiązaniu ;)

ale co mnie PKSy obchodza? Jak ja mowie o podrozowaniu pociagami caly czas :D Nie jestem z Zamoscia i poki co mojego polaczenia nie likwiduja, wiec jezdze PKP i jestem narazona na odorki wyzej wspomniane ;) Na ulicy mi nie przeszkadzaja, czy na przystanku, zawsze mozna ominac, czy przesunac sie ;)

Gość palacze go gazu