Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przebieranki

Przebieracie się czasem?

Polecane posty

Gość przebieranki

Pani Doktor, Pani profesor, pani policjantka itp. Kręci Was to? Czy podzielacie zdanie, że to infantylne i nie wróży dobrze związkowi?

Gość jadzia z wiklinowa
my z józkiem lubimy przebieranki, szczególnie gdy on przebiera się za lampę i jest cały wieczór zgaszony.

Gość maz jadzi
a szczegolnie czesto przebiwramy sie w karnawale

Gość Warkocz Komety
ja się lubię czasem przebrać, nie mogę chodzić dłużej niżtydzień w tych samych majtkach

Gość mireczek
Uwielbiam jak moja kobietka przebiera się dla mnie- zwłaszcza za pokojówkę. Na urodzinki kupiłem jej na Dyskrecja_pl taki strój. Ach..

Gość przebieranki
Ja sie ostatnio przebralam za zajaca. Sama zrobilam uszy. Chlopak strasznie sie ucieszyl, byla kupa smiechu i chyba docenil inwencje wlasna. A potem..hmm..przeczytalam, ze to glupie, swiadczy o niedojrzalosci zwiazku. Jestesmy para z 5 letnim stazem

Gość cowboy
moja dziewczyna przebiera sie na kowbojke a ja przebieram sie za byka z takimi smiesznymi rogami jest kupa smiechu i konczy sie pozyja "na jeśćca".

Gość cowboy
moja dziewczyna przebiera sie na kowbojke a ja przebieram sie za byka z takimi smiesznymi rogami jest kupa smiechu i konczy sie pozyja "na jeśćca".

Gość przebieranki
Ciekawa propozycja:) Ja kiedys myslalam przebrac sie za wiewiorke, a orzeszki no wiadomo. Zasmiewalismy sie z tego pomyslu do lez, a takie stare d... z nas:)

Gość ble bla ble bla
ja nie przepadam za przebieraniem bo najnormalniej w swiecie czuje sie wtedy jak idiotka ale ostatnio w ramach prezentu mikolajkowego przebralam sie za sexy mikolajke. facet prosil o mikolaja jeszcze nastepne 2 dni :)

Gość dyskrecja
jasne, że tak mam nawet kilka strojów. wszystkie kupiłam na www.dyskrecja.pl i jestem zadowolona.polecam