Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gabi 13

pieniadze

Polecane posty

Gość gabi 13

Mam 23 lata jestem w związku z moim obecnym partnerem od 7 lat od 2 lat mieszkamy razem za granica. Ja chodzę do szkoły mój partner pracuje. Kłopot w tym ze ja nie posiadam żadnych stałych dochodów, żyjemy z jego pensji. Mamy urządzone mieszkanie, samochód i w miarę stabilna sytuacje finansowa. Kłopot w tym ze murze się tłumaczy z każdego grosz wydanego prze zemnie z jego pieniędzy, mam ustalony limit pieniędzy na tydzień na zakupy i murze się w tym zmieścić, jeżeli wydam za dużo muszę kombinować pieniądzmi z puli na następny tydzień (pieniędzy na zakupy jest tylko na podstawowe produkty bez szaleństw). Za każdym razem jak wydam za dużo mam straszno awanturę jak to ja sie nie umiem rządzić i jak to on na pewno by zrobił lepiej... Moj chłopak ciągle odkłada pieniądze na tzw:czarna godzinę. Ciągle musimy oszczędzać. On nie konsultuje ze mną żadnych większych wydatków, a ja muszę nawet najmniejsze...o każda rzecz dla mnie muszę wyprosić. Nie mam żadnego dostępu do jego pieniędzy i mam nawet ustalone przez niego kieszonkowe... Zastanawiam się czy nie wrócić do kraju...

Gość kolejny temat w stylu
wróć do nas, wróć. tu pójdziesz na zasiłek, będziesz dorabiać na czarno, jak będziesz miała szczęście. i w końcu będziesz miała swoje pieniądze

Gość w każdym laboratorium mozesz
a niby dlaczego ma się tobie tłumaczyć jak wydaje swoje własne ciężko zarobione pieniądze?? a ty weź się za robotę pasożycie