Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgrgrg

ruja u kocura????

Polecane posty

Gość fgrgrg

mam kocura 11 mieś. i od miesiaca płacze jak mały noworodek...w nocy.. wyje jakby woła.... kotkę?? normalnie jakby miał ruję, ale to przeciez u kotek a nie kocurów... co sie dzieje??

Gość fgrgrg
nie wiedziałam ze kocury tak robia... zaczoł tez znaczyc moczem tyle ze to znaczenie to jest totalne zasikanie... moje dwie kolekcje poszły w niwecz........

w naszym kraju kastrację robi się około 7 miesiąca życia kota, wtedy gdy dojrzeje czyli kiedy zacznie znaczyć teren, widać że Twój kotek ma to za sobą i dla jego i swojego dobra radzę wykastrować, on będzie spokojny a ty nie będziesz musiała wysłuchiwać wycia no i przede wszystkim nie będzie tryskać. Mam kocura 3,5 roku :) ważne, zapytaj weterynarza w jaki sposób kastruje, wiem że niektórzy "obrywają" jądra a nie wycinają i nie jest to skuteczna metoda, lepiej wyciąć całkiem, bardzo szybki zabieg i nawet bez szycia bo skóra ładnie się ściąga i jakby skleja

Gość fgrgrg
mam jeszcze dwie kotki... jego ciotke wysterylizowaną i jego matkę która bedzie dopiero wysterylizowana... czy wtedy juz bedzie spokojny?? dodam ze to jest kocur hodowlany i w jego przypadku nie widze kastracji....

no to współczuję :( kot nawet na kotki wysterylizowane będzie sie rzucać ;) sama widziałam takie akcje, no to trudno, musisz sie przyzwyczaić do wycia i smrodu bo taka kocia natura

Gość gwegE
ludzie to sadysci!!!wez kota wykastruj i przestanie sie biedaczek meczyc!!!

Gość aucikk
to pozostaje ci sie meczyc z kotem skoro to kocur hodowlany. a masz zarejestrowaną hodowle czy chcesz produkowac koty tak zwane rasowe bez rodowodu? :O