Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezdradzacz

jak rozpoznać że ona szuka sobie innych facetów

Polecane posty

Gość niezdradzacz

kto wie niech odpowie

Gość to widac golym okiem
gg, nk, spojrzenia, komorka... i inne pierdoly. ale jak jej zwrocisz uwage, to bedzie wojna pewnie, bo co to nie ona, a ty sobie wkrecasz cos. zreszta baby takie sa, a same kreca na boku, bo mysla, ze faceci sa tacy tepi i nie widza, jak one wpisuja hasla na poczte, jak kombinuja, zeby w czasie sie wszystko zgralo. przeciez to widac, ale oczywiscie nie wolno nic powiedziec.

zaczyna bardziej o siebie dbac ,ukrywa komorke jesli z kims pisze lub wiecej czasu spedza przed komputerem juz nie potrzebuje tak duzo twoich czulosci,czesciej wymyka sie z domu

Gość powachaj jej psioche

Gość niezdradzacz
nie mieszkamy razem więc ciężko jest ją kontrolować

Gość rajs
a dlaczego miałaby to robić?? nie jesteście szczęsliwi??

Gość niezdradzacz
ja jestem ale ona ostatnio chciała się spotkać z pewnym facetem

Gość rajs
dam Ci jedną radę, nie szukaj na siłę niczego i nie próbuj jej wmawiać zdrady, nic tak nie wkurza i nie boli jeśli faktycznie jest wierna. Mój facet od kilku miesięcy wmawia mi przy każdej kłótni, a ja tak bardzo go kocham. On jest cholernie zazdorsny i tyle jak sam mówi "po burzy"

Gość rajs
ale to nie musi być od razu kandydat na Twoje miejsce. Zapytaj ja szczerze kto to jest itd, zobaczymy co powie.Jesli nie ma nic do ukrycia to nie będzie kręcić.

Gość niezdradzacz
nie musiałem jej tego wmawiać, dowiedziałem się tego i ona to potwierdziła, mówiąc że to jej koleżanka tak jej w głowie namieszała

Gość to jest ruchacz
bo tamten jej nie zaspakaja,gdy ona mawscieklizne macicy:)

Gość rajs
namieszała, że co?? że ma się z nim spotkać, spotykać, Ciebie odstawić?? o co chodzi.. A co ona nie ma własnego zdania??Zapytaj wprost, czy chce być z tamtym czy nie?? nie ma się co oszukiwać i być robionym w konia na własne życzenie, im wczesniej tym lepiej. Ty sobie też znajdziesz w razie czego, a nie będziesz czekał aż ich złapiesz w łózku..

Gość niezdradzacz
powiedzmy że dałem jej szansę bo dowiedziałem się o jej planach jeszcze zanim go poznała, ale zastanawiam się teraz czy i kiedy pojawi się następny

Gość rajs
wiesz co..albo Cię szanuje albo nie, skoro raz już Ci wycięła numer to..no nie wiem, Twoja decyzja.Widać nie przywiązuje wagi do Ywoich uczuć za bardzo, sorki..

Gość usmielem se z tego
zaczyna pierdaczyc o zaufaniu i niekontrolowanu sie wzajemnie, o prawie do prywatnosci i takie tam inne pierdy:D Ukrywanie telefonu, zakladanie hasel i pierdaczenie o prawie do prywatnosci.

a pozniej ją odetnij od wszystkich znajomych bo wiesz: każdy facet to potencjalny kochanek lub nowy na Twoje miejsce ja bym jej z domu nie wypuszczala i najlepiej sprawdzaj jej kompa i komorke bo wiesz, wszedzie czai sie zło

Gość rajs
niezdradzacz po ile macie lat? pytam serio, nie bądź naiwny

Gość niezdradzacz
po 30

Gość do pudelko czekoladek
Moja zona mi tak robi,i co ja mam zrobic w tej sytuacji?

Gość niezdradzacz
do "pudełko" mam na to niezbite dowody że chciała się z nim spotkać i nie wydaje mi się to normalne bo czy ty umawiałabyś się z innym mając narzeczonego?

Gość rajs
witaj w klubie 30 latku...skoro teraz jest dobrze i skorzystała z szansy to może już będzie ok?? czemu dalej niby szuka facetów??

Gość niezdradzacz
na to pytanie to ci nie odpowiem , nie mam pojęcia czemu szuka

Gość rajs
moze jestes trochę przewrażliwiony po tamtej sytuacji i tyle, moze ona się stara?? Oceń realnie sytuację i albo jej zaufaj całkowicie, albo to zakończ. Wiem, że to trudne, ale mnie się będziesz męczył potem

Gość rajs
mniej a nie mnie :-)

Gość niezdradzacz
na początku naszego związku też mnie zostawiła bo zaczęła się spotykać z innym a teraz po 2 latach znowu z tym że teraz powiedziałem jej odrazu że wiem o tym

Gość rajs
o to Kochany....miałam identyczną sytuację, tylko że za drugim razem po 5 latach!!! i wyszło z tego dziecko i wcale nie nasze :-( daj sobie spokój z nią, szuuka wrażeń niech ma, pobawią się nią i zostanie sama jak palec, jeszcze sama będzie chciała wrócic do Ciebie, a wtedy Ty...powiesz "nie, dziękuję- wyleczyłem się już z Ciebie " bądź twardy proszę Cię, nie spieprz sobie reszty życia i nie wpędzaj się z nią w lata..

Gość niezdradzacz
masz rację tak będę musiał zrobić, widać ma taki kurewski charakter

Gość rajs
łatwo się mówi trudniej zrobić, będziesz miał masę wątpliwości, ale uwierz mi, przeżyłam to na własnej skórze. im szybciej tym lepiej. Ja po 1,5 znalazłam sobie faceta który wreszcie mnie kocha, no może jest za bardzo zazdrosny, ale o zdradzie nie ma mowy, ma zasady!! Też Ci tego życzę