Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezdradzacz

jak rozpoznać że ona szuka sobie innych facetów

Polecane posty

Gość niezdradzacz
dzięki wielkie, pomogłaś mi podjąć decyzję

Gość rajs
przemyśl za i przeciw i nie oszukuj się, a za jakiś czas nie pożałujesz, a ona bedzie w szoku, że już nie pozwalasz robić z siebie idioty!!powodzenia, znajdziesz kogoś uczciwego odpowiedniego dla siebie a nie jakąś... a myślałam, że takich facetów już nie ma oprócz mojego... :-)

Gość niezdradzacz
są tacy wierz mi

Gość rajs
em to, przynajmniej jest Was już dwóch :-))))), ok wracam do pracy,ale jak Cie ogarną wątpliwości to pisz, a ja Cię z nich wyprowadzę :-)

Gość niezdradzacz
ok , ale ja myślę o tym już od miesiąca, spotykam się z nią nadal i tak się zastanawiam czy może zanim odejdę od niej nie zrobić jej najpierw dziecka na pamiątkę

ja mam męża i jak chcialam sie spotkac ze znajomymi to mi wyliczal ilu tam facetow jest mowilam wtedy chodz ze mna , poznasz, i zobaczysz jak wszyscy na mnie leca nie chcesz poznac - nie oceniaj chodzi mi o to ze robienie scen zazdrosci z takiego tytulu czasami szybciej jest powodem do tego zeby ten drugi zaintrygowal Lepiej pogadac i powiedziec, co sie nie podoba, i co ona ma zamiar z tym zrobic skoro sie wytlumaczyla, to przemysl czy to tlumaczenie jest wiarygodne i jesli tak, zamknij sprawe Albo jej spytaj co by zrobila gdybyś to Ty chcial sie umowic z jakąś dziewczyna, bo Cię koledzy nakręcili... czasami dziala;)

Gość a ja jestem trzeci

Gość rajs
no te4raz to troche nie bardzo zagadałeś... to będzie równiez Twoja pamiątka, która Was mimo wszystko zwiąże na reszte życia. Daj sobie spokój, odetnij się całkowicie od niej i nie zawracaj sobie głowy co by tu jeszcze zrocić, szkoda jakiegokolwiek wysiłku dla takiej osóbki...

Gość to samo
Pomysl jak ty bys sie zachowywal I co bys robil w tej sytuacji i masz swoja odpowiedz. Milem podobnie po 8 latach :( . Niektore kobiety poprostu nie wiedza jakie maja wymagania od zyci i sa mniemania ze cos lepszego jest niz maja .

Gość niezdradzacz
widzę "pudełko" że ty jakaś nie w temacie jesteś i nie bardzo łapiesz o co chodzi więc lepiej się nie wypowiadaj bo szkoda klawiatury :)

Gość rajs
taaak dopóki nie dostana tam kopniaka dla następnej, wtedy docenią tego byłego, co nie był taki idealny wówczas....

Gość rajs
niezdradzacz- nie przedłużaj tego. znajdź sobie normalną dziewuchę a nie będziesz cały czas się zastanawiał co wyjście z domu czy już Cię puściła w trąbę czy nie. Nie szkoda Ci zdrowia?? Nie spala Cię to od środka??to jest baardzo męczące- wiem to.

Gość niezdradzacz
i ja mam taką nadzieję że ona będzie tego żałowała i to nie raz

Gość niezdradzacz
masz rację rajs, bardzo męczące i na dłuższą metę tak się nie da żyć, trzeba szukać sobie innej od nowa

Gość rajs
noo, to tyle co powinno Ci po niej zostać, a żałować będzie na 1000%. Nie rób jej dziecka żadnego bo jeszcze z kasy Cię wydoi i tyle Ci zostanie po niej.:-) nie łam się, fajny facet z Ciebie, ale trochę za miękki.Pewnie nie jeden raz Cię przerobiła albo wzięła na oczka..jak coś przeskrobała

Gość rajs
no nie dadzą człowiekowi wrócić do pracy :-) zarcik... służe radą, praca nie zając..

Gość niezdradzacz
jak teraz myślę o tym naszym związku to pewnie nie jej pierwszy raz, coraz bardziej jestem tego pewny

a ja mysle ze jestem bardzo w temacie tylko powinnam napisac zeby Ci sie podobalo zebys ją puscil kantem, olał ciepłym moczem , no i pomysł z dzieckiem! to była przednia myśl;) bo Ty jesteś dobrym człowiekiem, a ona zdzirą która pójdzie za każdym tak lepiej?;) przeciez jak czytam to właśnie oczekujesz tego żeby każdy Ci powiedział żebyś ją zostawił... to zamiast się męczyć w tym związku to to zrób, a nie rozstrząsasz sprawę

Gość rajs
człowiek w takich sytaucjach mimo tego że sam wie co zrobić potrzebuje poparcia innych osób..nic w tym złego :-)