Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zerwalam z nim znajomosc

Wlasnie se dowiedzialam o bujnym zyciu erotycznym

Polecane posty

mojego chlopaka. Bylismy razem pol roku, poznalismy sie w naszym miescie na jednej z dyskotek. No i wydawalo mi sie wszystko ladnie i fajnie. Nie byla to jakas szalona milosc ale wszystko szlo w odpoiwednim kerunku. Podobal mi sie, zalezalo mi na nim ae nie jakos tak dziko i szalenmie. No i poszismy ze soba do lozka,po czym on powiedzial ze z zadna dziewczyna nie zeszlo mu sie tak dlugo jak ze mna (seks po 4 miesiacach) niby to tak zarcik ale... pytam to ile mial tych dziewczyn i po jakm czasie szli do lozka a on zaczal opowiadac mi te swoje przygody. Ze czasami to odrazu na dyskotece, imprezie byl seks w krzakach, toalecie lub gdzie popadnie a tych panienek to mial tyle ze nawet sam nie pamieta. Docenia we mne to ze ja nie jestem taka jak tamte i kogos takiego szuka jak ja... No, ja mu w na to ze ja jednak nie szukalam kogos takego jak on, nie pociga mnie facet co cale miasto go mialo i lajdaczyl sie byle z kim i byle gdzie. Nie nie to nie jest facet ktory moze mi sie podobac, ktorego moge szanowac i podziwiac. Ba ja poczulam do niego takie obrzydzenie ze kazalam mu wyjsc i odczepic sie ode mnie. Nie spodziewalam sie ze moze byc takim hmmmm szmateksem. Mam tak niesmak i czuje obrzydzenie do siebie ze poszlam z kims takim do lozka. Umowilam sie juz na zrobienie testow na hiv bo cholera wie czy nie ma jakiegos syfa:O

Gość vnm
dobrze zrobiłas ze go wykopałas....tylko głupio ze sie nie zabezpieczyliscie gumką...wnioskuje tak bo chcesz robic badania

Gość Bardzo dobrze zrobilas
tez bym takiego pogonla. I koniecznie zrob te testy. Przebadaj sie rowniez u ginekologa bo mogl ce jakas grzybica i innym tryplami zarazic. Osoby tego pokroju nagminnie maja takie cuda w majtkach:O

Nie uzywalismy prezerwatywy, zabezpieczam sie w inny sposob przed ciaza. Nawet nie pomyslalam ze ktos kogo wybralam zeby sie z nim przespac moze byc hmmm takim ....

Co cie jego przeszłośc obchodzi. Co Ty k**wa IPN jestes że rozliczasz ludzi za przeszłość????? bardzo mnie obchodzi jego przeszlosc. mam wymagania do siebie wiec i wymagam od innych. Szukam kogos o zblizonym podejsciu do pewnych spraw jak ja. Ja nie toleruje seksu jak formy rozrywki na dyskotece w kiblu i niechce kogos kto tak postepije. Brzydzi mne to psychicznie jak i fizycznie. Nikogo nie rozliczam bo nie stosuje kar i nagrod ale wybieram partnera dla siebie. Mam prao wybrac osobe ktor ami odpowiada pod wzgledem charakteru i osobowosci. Taka osobowosc nie jest w moim typie.

jak jej to przeszkadza, to niech go pogoni, to byl jej facet i jesli chce to niech go rozlicza bo gdyby to ona sie w przeszlosci puszczala gdzie popadnie to on napewno pokazalby jej drzwi jak mozna powiedziec, ze dlugo mu z nia zeszlo!?!?!?!?!?! a co to wyscigi?

Gość w czym problem
Autorka dobrze prawi:-) ma wybor z kim chce byc tak samo jak on :P

a on nie widzial nic nie wlasciwego w tym ze tak postepowal, ba on chyba nawet byl dumny i myslal ze mi imponuje bo robi z niego macho. Nie niechce nikogo z takim podejsciem do zycia. Nie chodzi mi o iosc partnerek bo gdyby to byly kobiety z ktorymi laczyla go wiez to nie wnikala bym kazdy ma przeszlosc ale takie zwykle kurwienie sie z byle kim i byle gdzie . Nie nie zalosne.

Gość Jasne dziewczyny
mozemy sobie wybierac facetow i meskim qurwiszonom mowimy stanowcze NIE!!!!!!!!!!!!! Nie szuka wsrod tych swoich lal, ale widac ze sam sie puszcza menda jedna ale puszczajacej sie to juz nie chce. tylko nie wzial pod uwage ze inni tez moze nie chca he he he glupi balwa:classic_cool:

niektóre panie to żyją w bajkowym świecie pełnym rycerzy na białych rumakach. Mało wiecie o facetach. Nie wszyscy sa cipkami przyznającymi się do tego że sie puszczaja albo zdradzają. 90 % moich znajomych jak ma mozliwośc to zdradza a tylko 10% się nie przyznaje :p

nie jest w twoim typie --------- a próbowałaś że jesteś taka pewna? bo ja np nielubiłem krewetek dopóki nie spróbowałem No wlasnie jak wol napisalam ze sprobowalam i do dzis czuje niesmak tamtej nocy i obrzydzene do siebie ze poszlam z kims takim do lozka. A do tego musze badania porobic😠

Gość wredny i zlosliwy he he he
ty to dopiero pipa jestes niezla zyjac w swiecie bajek opowiadanych przez twoich kolegow erotomanow-gawedziarzy :D Wierzysz w te wszystkie opowiesci dziwnej tresci???? He he he ty to pipol dopiero jestes. Odejdz od kompa i rozejrzyj sie w kolo i zadaj sobie pytanie czy rzeczywiscie ci wszyscy mezczyzni ktorych mijasz na ulicy to takie chuje do wkladania sa czy tylko ty i two kumple gawedziarze:D Bo ja np. znam wielu zajebistych facetow a takimi jak ty and company moge co najwyzej podloge sobie wyczyscic:D

Gość spectator
to się pewnie gość zdziwił ;) ale tobie się nie dziwię, autorko :) oby ci tylko niczego nie "sprzedał" :O

No byl zdziwiony i nie rozumial o co mi chodzi. A najsmieszniejsze w tym wszytkim jest to ze byl beznadziejny w lozku a pozniej z glupim usmieszkiem wypalil do mnie tekst "dobry bylem prawda" No kurde myslalam ze parskne smiechem po tych slowach ale udalo mi sie zachowac powage. Nie skomentowalam tego nawet tylko dziwnie sie wykrzywilam co on nazwal usmiechem. No i tak sobie dalej gadamy a on znowu mi wypala ze to ze mna tylko mu sie tak dlugo zeszlo zeby nie bylo ze on nie potrafi mnie zaciagnac do lozka bo on taki macho jest. Zenada. Caly czas mysle o ty jak moglam z kims takim sie przespac.

Gość spectator
"A najsmieszniejsze w tym wszytkim jest to ze byl beznadziejny w lozku a pozniej z glupim usmieszkiem wypalil do mnie tekst "dobry bylem prawda"" to przykład kolesia, który przedkłada ilość nad jakość ja uważam, że bardzo dobrze zrobiłaś (a jestem facetem)

Gość hdugfvb
Autorka dobrze prawi ma wybor z kim chce byc tak samo jak on on jak widac nie koneczne ma wybor. Bo ona jemu odpowiada i takiej szukal ale taka nie chce jego wiec niestety zostaja mu te co go akceptuja. Ale te co go akceptuja sa jego pokroju i znowu on ich nie akceptuje. No i niestety musi brac co zostaje. Za to ona moze wybierac i przebierac:P

Gość PYCHO_OYCHO___
co za zalosny koles, porazka :D ci co duzo gadaja to tacy wlasnie sa. a poznalam kiedys faceta ktory w ogole o sexie nie mowil i w ogole byl taki bardzo niesmialy w sferze fizycznej, myslalam ze moze prawiczek ale mial dwie dziewczyny, bardz m isie spodobal a jak poszlismy do lozka (tez po 4 miesiacach) po prostu odlot! ;) wiec sprawdza sie powiedzenie "krowa ktora duzo muczy malo mleka daje" :P

dobrze, ze przepędziłaś tą męską łąjzę!

Gość PYCHO_OYCHO___
faceci nazywaja puszczalskimi dziewczyny ktorzy mieli np 4-5 facetow i byli to ich faceci z ktorymi tworzyli zwiazek. a to jest roznica

Gość PYCHO_OYCHO___
a jelsi chodzi otakie lajdaczenie sie po dyskotekach, kiblach i krzakach to bez komentarza dla obojga placi....

Gość blaszane gumniaki
do autorki dobrze zrobiłaś ale dobrze by było żebyście używali gumek :( takie ścierwo nie zasługuje na porządną dziewczynę pamiętam podobnego kumpla do twojego fagasa (byłego) zerżną każdą pierwszą lepszą byle gdzie ale jak chciał panny do poważnego związku to dziewicy szukał i najlepiej bogatej z domu dobrze ,że pogoniłaś w diabły może sie zastanowi nad postępowaniem

Gość ferttiton
Przeciez lubicie doswiadczonych, wiec o co biega? :P Z dwojga zlego, juz chyba lepszy taki, niz prawiczek? :P