Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zerwalam z nim znajomosc

Wlasnie se dowiedzialam o bujnym zyciu erotycznym

Polecane posty

Gość a jakie to ma znaczenie
mnie zastanawia,po co dziewczyny wypytują swoich chłopaków o poprzednie laski-co wam to daje,oprócz tego,że się póżniej nakręcacie niezdrową zazdrością? nie mam pojęcia i nie chcę mieć ile mój mąż miał lasek przede mną,wiem,że było ich kilka,ale nie znam żadnych szczegółów,bo ta wiedza do niczego mi się nie przyda poza tym uważam,że poważny facet nie opowiada takich rzeczy,nawet podpytywany-powinien to zbyć jakimś inteligentnym żartem

Gość ja powiem tak ....
cos jest nie tak....wiesz tutaj chodzi o podejście faceta do seksu a nie o jego przeszłość ......prawdziwy dżentelmen nie opowiada o swoich podbojach łóżkowych to jest jego tajemnicą i wyrazem szacunku dla swoich partnerek ...a tutaj mamy do czynienia z gościem który bzyka wszytko co na drzewo nie ucieknie i bierze na ilość a nie na jakość ...ja też bym pogoniła faceta z takim podejściem a druga prawda jest taka że być może wcale nie jest to prawdą a robi sobie tylko taki pijar jaki to z niego ogier ...cholera wie jaka jest prawda ale nie wnikając w nią facet i tak jest dupkiem

Widze ze niektorzy z was nie rozumieja ze mi nie chodzi o zazdrosc bo zazdrosc to zupelnie inna sprawa. M chodzi o uczucie obrzydzenia do takiego postepowania, bo nie ma dla mnie znaczenia czy byly ladne, ladniejsze niz ja tylko poczulam sie zniesmaczona, ogarnelo mnie obrzydzenie i taka jakas straszna niechec do niego. Do stylu zycia jaki prowadzi i do takiego przedmiotowego traktowania czegos co mi kojarzy sie z uczuciem, emocjami i namietnoscia miedzy dwojgiem ludzi. A nie taka obrzydliwa mechaniczna czynnoscia w brudnej toalecie z obca dziewczyna o ktorej nic nie wiadomo. Pozniej nastepna nastepna. Wlasnie tego nie chce i niechce takie go partnera. Nasze podejscie do swiata ludzi i seksu rozni nas za bardzo. Ja nigdy bym sie tak nie zlajdaczyla niechce kogos kto sie lajdaczy i to czyba nie jest dziwne?

i gdzie tu zazdrosc? Zazdrosc o co, o te dziewczyny ktore daja kazdemu i nie trzeba sie nawet wysilac zeby taka w kibelku miec? Zazdrosc to uczucie zupelnie inne. Gdybym sie nakrecila zazdroscia to pewnie bym sie bardziej nakrecila na niego a ja sie nakrecilam odwrotnie, niechce nawet patrzec na niego. Wstydze sie sama przed soba ze sie z nim przespalam. Marze tylko o tym zeby zapomniec te pol roku i ta pamietna noc oczywiscie. Wymazac ten epizod z zycia. A on zaczal nachodzic mnie w domu. Wczoraj przyslal mi smsa o tresci "ze wszystkie zgrywamy cnotki a tak naprawde dajemy kazdemu, a ze dajemy to on korzysta i nie widzi w tym nic zlego i nie wie o co mi chodzi" Hmmm no tak.

a ile czasu minęło od tego Waszego pierwszego razu? bo zrobienie badanie w okresie do 3 miechów od potencjalnie groźnej sytuacji mija się z celem - kwestia tzw. okienka serologicznego, kiedy to wirus nie namnożył się jeszcze do ilości, która jest w testach rozpoznawalna. chyba, ze coś się w tej kwestii zmieniło w ciągu ostatnich kilku lat

Miesiac czasu. Czyli uwazasz ze za wczesnie bedzie na badania??? Zapisalam sie juz i mam termin na za dwa tygodnie. Moze rzeczywiscie najlepiej wykonac te badania po okresie kiedy bedzie pewnosc ze nic nie zlapalam.

znalazłam info, ze okienko serologiczne może trwać od 3 do 12 tygodni. http://free4web.pl/3/2,55537,212039,6283197,Thread.html wydaje mi się więc, że najpewniejsze wyniki będą po 3 miechach, wtedy nie ma już wątpliwości przy dobrym wyniku :) zasadnicza kwestia - czy ten Twój gościu używał gumek? bo jeśli tego nie robił a mimo to przespał się z Tobą bez zabezpieczenia to dobrze, że dałaś sobie z nim spokój - jest albo idiotą albo meganieodpowiedzialnym egoistą.

w ogóle to z jakiego miasta jesteś? w tych większych są ośrodki, gdzie robią badania bezpłatnie, właściwie z marszu. wynik na drugi dzień.

Jestem z warszawy. zapisalam sie do kliniki w ktorej mam abonament. Wiec tan test bedzie wlczony juz w ta kwote abonamentu, nie bede placic. Zapisalam sie na za dwa tygodnie tuz przed swietami bo akurat bede miala wizyte u okulisty i przyokazji zrobie ten test.

dzieki za info.

W tej sytuacji widze ze to bez sensu robic te badania. Odczekam te trzy miesiace i wtedy sie upewnie.

Gość Niemożliwe to napisał facet
Z kurewny królewny nie będzie, a z kurwia*** księcia. Gratuluję podjęcia dobrej decyzji-nikłe szanse żeby swoje postępowanie zmienił w przyszłości. Tak właśnie trzeba postępować z kurestwem-nie ma wybacz,przeszłość dużo mówi o człowieku!

Gość bosanoga
kuhwa laska poznała kolesia w dyskotece(tu już mogą byc pewnie podejrzenia że początkujący w te klocki to on nie jest) spotykała się z nim 4 miechy, stwierdziła że go kocha ale szału nie ma i poszła z nim do łózka. A potem zdziwko że facet miał pół miasta. ŻAŁOŚĆ mnie ogarnia. Może warto najpierw poznać tego kogoś ZANIM sie wyląduję z nim w lóżku?

"Tak właśnie trzeba postępować z kurestwem-nie ma wybacz,przeszłość dużo mówi o człowieku!" - Nikt Cię nie będzie chciał lesbo, jak byłaś mała to ssałaś cyca mamusi, do tego srałaś w pieluchy bo do kibla nie potrafiłas pójść. Czytać i pisać też nie umiałaś, czyli byłas nieukiem. Tyle mówi przeszłość o człowieku. Chłopak był głupi, że sie przyznał, kretyn zaufał kobiecie.

O no to spoko, że masz bezpłatnie :) W Warszawie min. na Ursynowie jest przychodnia, w której robią badanie od ręki. W zasadzie wchodzisz z ulicy, na nic się nie umawiasz i czekasz tylko w kolejce - z tym, że osoby na badanie są wpuszczane w pierwszej kolejności. U mnie trwało to może z 20 min. No i najważniejsze, że wynik na drugi dzień. W ogóle to 3maj się ciepło i życzę, żeby wszystko było ok :)

Gość grrrrr
mało_stanowczy ale koleś najwyraźniej nie wyciągnął wniosków sądząc po tym smsie. Czyli ekstrapolując twoje porównanie autorka musiałaby powrócić do robienia kupy w pieluchy.

"Czyli ekstrapolując twoje porównanie autorka musiałaby powrócić do robienia kupy w pieluchy" - o smsie nie doczytałem, zgaduję, że nie rozumie o co chodzi autorce? A jeśli chodzi o moje porównanie - we wczesnym dzieciństwie gada się całkowicie bez sensu i obraża na cały świat o byle co. Ma się pretensje do Mikołaja, że przyniósł zły prezent. Coś Ci to przypomina? :)

"Mało Stanowczy - Tobie by nie przeszkadzało, że Twoja partnerka puszczała się po imprezach w krzakach z 'facetami', których liczby nawet nie pamięta" - jeśli robiła to zanim była ze mną to w czym mialoby mi to przeskadzać? Możesz wyjaśnić analfabeto? Dla wyjaśnienia - dziewice mnie nie kręcą.

Przeszłość nie ma znaczenia jeśli mówimy o naszej przeszłości. Przeszłość innych ma znaczenie. Kobrze jest jak Kali komuś ukraść krowę, źle jak ktoś Kalemu ukraść krowę.

Gość malo stanowczy to najwyrazniej
meska qurwa ktora sama sie puszcza i dlatego nie przeszkadzaja mu takie rzeczy. Niech juz tu nie wypisuje bzdur bo mnie drazn wkladak jeden:classic_cool: nie masz tu czego szukac bo tu sa normalni ludzie wiec mozesz czuc sie wyobcowany a niektore z kobiet moga sie wrecz brzydzic wiec znajdz sobie jkis watek o qurwiszonach i z lask swojej przenies sie tam🖐️

"Życie seksualne - owszem, ale nie z byle kim. Twoje podejście jest mi nieco obce, ale może nawet Ci zazdroszczę" - po pierwsze wszyscy sie zmieniamy. Kilkanaście lat temu też miałbym wątpliwości ale brakowało mi pewności siebie. Jest jeszcze jedna kwestia - gdyby puszczała się będąc z kimś na stałe - wtedy owszem, przeszkadzałoby mi to. Jeśli puszczałaby się będąc singlem - jej broszka:)

Gość grrrrr
eee szczerze to ja nie rozumiem o co ci Mało_stanowczy chodzi. Bo chyba zrozumieć autorkę jest łatwo: "nie chce kolesia którego miało pół miasta" jak to kto ocenia to już inna sprawa.

Zgadzam się z autorką, ja również nei wyobrażam sobie poczuć czegokolwiek do kogoś z taką przeszłością. To ohydne i niemorane. Brzydzę się takimi "wydymanymi" facetami. Kijem bym nie tknęła. Prezewratywa jednak musi być w obecnych czasach, zwlaszcza jak nie znasz dobrze człowieka, z którym idziesz do łożka. Sama się przekonałaś..

A prawda jest taka że jak ktoś lubił sypiać z kim popadnie to nadal to będzie robił. Kto lubi alkohol będzie pił, kto lubi bzykać każdą co mu da, będzie bzykał choćby się ożenił z miss świata która trafiła główną wygraną w lotto. Taka natura.

Gość a moze ktos mi wytlumaczy
dlaczego przeszlosc nie ma znaczenia???? A niby co ma znaczenie? Przeciez przeszlosc mowi o nas naszym zyciu sposobie myslenia i postepowania, o podjetych wyborach i niby dlaczego to nie ma znczeni????? To niby kurwa co ma znaczenie???? Czy to znaczy ze jak facet lal swoje wszystkie kobiety to nie nalezy zwracac na to uwagi bo to przeszlosc tak? A z gory wiadomo ze lal wszystkie i moze gdyby te byle jego w tym i ja zwrocily uwage na to ze lal poprzedniczki to moze uniknely by obicia twarzy - ale przeszlosc nie ma znaczenia tak myslalam. Dopoki porzadnie mi nie wpieprzyl. Wtedy dotarlo do mnie ze trzeba wiedziec wszystko o czlowieku i nie łudzic sie ze jak wywinal numer jednej to mi nie wywinie, jak sie puszczal to nagle przestanie, jak lal wszystkie byle to mnie ne bedzie:D Otworzcie oczy bo glupie i naiwne.

Jasiek ma rację, jak wiadomo mężczyźni czasem się zmieniają ale nigdy na leszpsze.. zresztą kobiet o mentalności dziwki też nie brak..

"meska qurwa ktora sama sie puszcza i dlatego nie przeszkadzaja mu takie rzeczy. Niech juz tu nie wypisuje bzdur bo mnie drazn wkladak jeden: - ojej, uraziłem Twój jakże wysublimowany gust? No chyba sie potnę. Ale na przyszłość nie oceniaj wszystkich swoją miarą. i jak Ci się nie podoba to nikt nie zmusza Cie do czytania moich wypowiedzi sikso:P

Gość grrrrr
no dobra przeszłość ma znaczenie ale ja chyba jestem naiwna i wierzę, że ktoś się może zmienić, dojrzeć i takie tam . Mało_stanowczy pewnie o to ci chodziło, tylko ni diabła nie wiem skąd wziąłeś wniosek że tematyczny to ten przypadek bo tak generalnie to wygląda że koleś jest dumny z siebie. Nie uważam, że ma się wstydzić (bo to nie moja sprawa) no ale powód do szczególnej dumy to to nie jest.

To że ktoś się z jakimiś faktami nie zgadza nie ma wpływu na te fakty. Świadczy to tylko o pewnych problemach danej osoby z percepcją rzeczywistości. To może wynikać albo z niedostatecznego rozwoju , albo z uszkodzenia centralnego ośrodka nerwowego.