Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna_87

Pomóżcie mi go odzyskać!!!

Polecane posty

Gość smutna_87

Jestem bardzo nieszczęsliwą kobietą,skrzywdzoną przez los.Z facetami mi sie nie układało i zostawili mnie samą.Mam z każdego innego związku dwoje dzieci:chłopczyka i dziewczynkę.Myslalam ze nikt nie da mi szansy a jednak...Przez moją koleżankę poznalam fajnego goscia który zaakceptowal moje dzieci.Zaproponowalam mu mieszkanie a on sie zgodzil,myslalam ze uloze sobie zycie.Niestety siostra mojej kumpeli wszytsko popsula zaczela go zaczepiac uwodzić i chciala z nim być.Mnie zaczęła wyzywac od najgorszych i wypomniala mi brak wyksztalcenia,powiedziala ze nie pozwoli aby zmarnowal sobie zycie z kims takim jak ja.2 tygodnie pozniej on mi powiedzial ze nie mozemy razem juz być.Jak sie okazalo wrócił do niej.Dzwonilam do niego nie odbieral.Gdy kolejny raz zadzwonilam ona odebrala i zacezla mnie wyzywac niewytrzymalam poszlam do niej pod szkole i sie z nia szarpalam.On po tym nie chcial mnie znac a ja tak bardzo go kocham!chce zeby znow ze mna byl ale okazalo sie ze za pol roku oni sie zenia co mam robic?jak go odzyskać?

Gość smutna_87
i co macie jakis pomysl???

Gość gość
Byłam z chłopakiem jakieś 9 miesięcy. Tak właściwie to nasz związek od początku był zupełnie inny niż wszystkie. Znamy się od zawsze, mieszkamy kawałek od siebie i jakoś tak cały czas się mijaliśmy. W końcu się spotkaliśmy. Spotykaliśmy się coraz częściej i częściej, ja się zaangażowałam, on cały czas wszystko olewał. W końcu się w nim zakochałam, wybaczałam mu wszystko, pozwalałam na wszystko, byłam na każde jego zawołanie. Minęły 2 miesiące i jego stosunek do mnie diametralnie się zmienił. powiedział mi ze mnie kocha, było cudownie. Po 2 miesiącach powiedziała mi że mnie jednak nie kocha, to co czuje nie jest takie silne jak na początku, myślałam że to koniec, ale on powiedział że chce być ze mną ,jest mu ze mną dobrze i uczucie na pewno przyjdzie. przez ten czas rzeczywiście było na prawdę cudownie, był dla mnie czuły,słodki, uroczy, byliśmy dla siebie wszystkim, zbliżały się walentynki (przeczuwałam ze to właśnie wtedy powie mi ze znów mnie pokochał bo wszystko na to wskazywało) ale jednak się przeliczyłam. 2 tygodnie po walentynkach,z dnia na dzień, bez kłótni, tak po prostu powiedział ze to koniec. że próbował, ale nic nie czuje. A ja nie mogłam patrzeć jak on odchodzi. Zamówiłam rytuał z http://urokmilosny24.pl i czekałam na to co się stanie. Po jakichś 3 miesiącach on błagał mnie o danie mu szansy!!! Jestem naprawdę szczęsliwa, odzyskałam radosć życia.

Gość gość
sprzedaz urokow milosnych niezly pomysl na biznes :D