NieZnaszMnieINigdyNieSpotkasz 0 Napisano Grudzień 11, 2009 podobno jest tutaj rozpiździel niemożliwy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieZnaszMnieINigdyNieSpotkasz 0 Napisano Grudzień 11, 2009 nikt sie nie przywita ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pjoilhnoijA Napisano Grudzień 11, 2009 będziesz przeklinał dzień, w którym tu zabłądziłeś :D a w ogole Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nastepny patalach Napisano Grudzień 11, 2009 sie przypaletal :-0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieZnaszMnieINigdyNieSpotkasz 0 Napisano Grudzień 11, 2009 a tak na serio to zem jest projektem tulejki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Najahaje2 0 Napisano Grudzień 11, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieZnaszMnieINigdyNieSpotkasz 0 Napisano Grudzień 11, 2009 witam wszyustkich forumeowiczów siema najahaje, siema anouk, siema pomarańczowi, siema jarek, siema, przerwa, siema pśp, siema kant, siema wszyscy inni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ruda Zardzewiała 0 Napisano Grudzień 11, 2009 To żeś sie wjebał :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość siema wszyscy inni Napisano Grudzień 11, 2009 masiestooleyu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
biały motyl 0 Napisano Grudzień 11, 2009 !!!!!!!!!!!!!!!!WITAJ!!!!!!!!!!!!!! (fanfary) !!!!!!!!!!!!!!!!WITAJ!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
órwana z choinki 0 Napisano Grudzień 11, 2009 toś już nie taki nowy skoro całą śmietankę kafeteryjną już znasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieZnaszMnieINigdyNieSpotkasz 0 Napisano Grudzień 11, 2009 ruro > dalej jesteś dziewiczą ?? specjalnie sie wjebałem nie pierdolić stulej, jużgadałem ! biały motyl > a ty to kto za jeden ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieZnaszMnieINigdyNieSpotkasz 0 Napisano Grudzień 11, 2009 ja jestem wiśenką na śmietance wiec be ze mnie oni nie istnieją Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość duza dupa pijawki Napisano Grudzień 11, 2009 witaj nieznajomy, nie widziales przypadkiem mojego pasa Vibro Action? zapodzial sie tu gdzies na kafeterii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bbb111 0 Napisano Grudzień 11, 2009 hej ktoś ty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ruda Zardzewiała 0 Napisano Grudzień 11, 2009 To do mnie? :) Alez ja do końca życia będę DZIWICZĄ ORLEAŃSKĄ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieZnaszMnieINigdyNieSpotkasz 0 Napisano Grudzień 11, 2009 anouk !!!!!!! ile razy mam gadac !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bbb111 0 Napisano Grudzień 11, 2009 anouk ja mysle ze to inny ktos:-d Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieZnaszMnieINigdyNieSpotkasz 0 Napisano Grudzień 11, 2009 bbb > nie pierdol, to ja tu Leja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieZnaszMnieINigdyNieSpotkasz 0 Napisano Grudzień 11, 2009 witam kopsnij szluga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzesiek999 0 Napisano Grudzień 11, 2009 Jak usunąć konto i posty na kafeterii? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bbb111 0 Napisano Grudzień 11, 2009 yyyyyy to ja cie nie znam:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach