Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 swiezo obcieta

scielam wlosy na boba a ...

Polecane posty

Go艣膰 swiezo obcieta

... moja przyjaciolka powiedziala, ze wygladam zle i bob juz od dawna jest nie modny :( mialam dlugie wlosy, ktore musialam sciac bo od ciaglego rozjasniania zaczely wygladac jak siano. przyciemnilam je i obcielam. sama sie nie moge przyzwyczaic do odbicia w lustrze, a tu jeszcze taki komentarz. czy bob to faktycznie taka wioska??? :-(

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 par贸wa
A tam Dla mnie to by艂a wie艣, jak co druga laska chodzi艂a z bobem na glowie. Strasznie mnie razi, jak ludzie z w艂asnego wyboru robi膮 z siebie klony. Podobasz sie sobie w tej fryzurze? Jak tak - to wszystko jest super. Jak nie - to moze ci nie pasuje do twarzy. Wtedy - po prostu trzeba zmienic fryzur臋. Albo poczekac, az odrosnie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 swiezo obcieta
wg mnie nie jest zle. wydaje mi sie, ze lepsze krotkie ale ladne wlosy, niz dlugie popalone siano.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 co to znaczy na boba
?????????????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 swiezo obcieta
www.google.pl ----> wpisz "bob"

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 par贸wa
Nie ma z艂ych albo dobrych fryzur. Fryzura nie jest z艂a tylko dlatego, ze ju nie jest w modzie. Tylko idiotki tak my艣l膮. Bob jest fryzur膮 tak prost膮 i klasyczn膮, 偶e nie masz sie co przejmowac, czy jeste艣 modna, czy nie. Mo偶e 艣miesznie wygl膮da jaki艣 fryz a la lata 5-, z podwiniet膮 grzywk膮 i jakimi艣 lokami po boku, ale bob? bardzo prosta, niecudowana fryzura. Kole偶ance kij w nery, niech sie wali

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 swiezo obcieta
no to "bob fryzura" na pewno nedzie mniej marleya :-) now lasnie tylko czesze sie bez takiego wywijasa. normalne, proste wlosy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 swiezo obcieta
mialo byc - no wlasnie tak jak na zdjeciu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰
Klasyczny bob zawsze jest 艂adny,brzydki jest taki gdzie te w艂osy z przodu s膮 bardzo d艂ugie.Poza tym fryzura musi pasowa膰 do kszta艂tu twarzy.Bob poszerza twarz,wi臋c je艣li masz okr膮g艂膮 to Ci na pewno nie pasuje. :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 swer
bob zawsze w modzie

Udost臋pnij ten post

Jak nie modny! Oczywiscie, ze modny. Tylko mnie ta grzywka przeszkadzala. Lepiej troche mniej na bok, a tak poza tym to super.

Udost臋pnij ten post