Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mistrzyni ataku

jestem w 34 tyg ciazy i chyba dostalam bole

Polecane posty

Gość mistrzyni ataku

Gość mistrzyni ataku
narazie są one co jakis czas i nie gtakie mocna ale jestem prtzerazona ze to duzo za wczesnie :(

Gość mistrzyni ataku
bardzo sie boje,a mieszkam w uk i napewno slyszalyscie co tu robia w szpitalu :( jesli nie ma rozwarcia a tym bardziej boli co 2 min kaza jechac do domu i czekac,bylam 2 tyg temu na usg i pozatym ze dzidzius duzy wszystko bylo ok

Ja pojechalam tez mieszkam w UK na porodowke i sie mna zajeli jak trzeba..Jedz na delivery suite ..czyli porodowke zrobia ci KTG i zobacza czy sa skorcze ...

Gość mistrzyni ataku
a dzis od rana odczuwam dziwne klucie (takie dziwne uczucie)

Gość mistrzyni ataku
jesli mi nie pzejdzie to pojade i sie upewnie czy wszystko ok..ale mam stracha :(

Ja bym nie czekala ale procedura jest taka jak dzwonilam wez 2 tabletki paracetamolu jesli po 3 h bedzie to samo kazali przyjechac na porodowke...

Miałam normalnie badanie ginekologiczne,KTG wiec wszystko spoko zauwazyłam ze zbywaja ludzi ktorzy nie mowia lub mowia słabo po angielsku...

Gość mistrzyni ataku
ja mam usg bardzo czesto z powodu cukrzycy ciazowej bo dzidzius jest duzy,i jak do tej pory nie moge narzekac na opieke ale mam kolezanki co nie są zadowolone z tutejszej opieki

masz na ksiazce ciazy numer tel do maternity unit. Zadzwon powiedz co i jak i powiedz ze bedziesz za godzine. Nie panikuj przez tel bo nikt cie powaznie nie potraktuje, mow same konkrety; co sie dzieje, od kiedy, co ile, czy bol jaki bol, czy sa krwawienia, czy dziecko aktywne . I przestan sluchac koleanek. Owszem mozna zle trafic ale z doswiadczenia wiem /pracowalam 3 lata dla NHS/ ze wiekszosc niezadowolonych polskich pacjentek to kobiety nieumiejace mowic po ang, z roszczeniowym podejsciem ktore po dobrych wynikach standardowych badan domagaja sie innych cudow 'bo kolezanka w PL mowila...'. Ja gdy mialam problemy /badz panikowalam i wymyslalam je' po rzezowym wyjAsnieniu zawsze bylam sprawdzana w szpitalu.