Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ytonga11

Dlaczego polskie matki nie dbaja o siebie , bija dzieci i...

Polecane posty

Gość ytonga11

nie zwracaja uwagi na to ze maz je zdradza. Ostatnio bylam w sklepie swiadkiem takiego oto zdarzenia; Stoi sobie babka okolo35-40 zaniedbana , brudna :O ogolnie okropnosc :P z dzieckiem okolo4 latka . Przez cale zakupy rajda z ekspedientka , po czym zabiera siaty i zbiera sie do wyjscia (zapominajac jednej siaty) ekspedientka wydziera sie od lady ze zapomiala wiec wspomiana matka wraca a dziecko chyba nie slyszalo tej sprzedwczyni i idzie sobie dalej do drzwi , zaznaczam idzie nie biegnie. Jak to zabaczyl ten babsztyl jak nie zaczela sie wydzierac na tego biednego chlopczyka ze dostanie kare bo jest bardzo niegrzeczne :O dajac mu przy tym 3 siarczyste klapsy ... Jedna z mioch znajomych jest w domu z 3 malych dzieci maz pracuje. Wszyscy jednak wiedza ze ja zdradza bo ja sama nie raz widzialam go np w kawiarni z jakas panna. Jak kiedys jedna z jej kolezanek jej o tym powiedziala to ona nic nie odp tylko miala lzy w oczach. Ostatnio bylismy u nich na kolacji z mezem , troszke sie wina napili i wtedy jej maz bez ogrodek zaczal mowic o tych panienkach, ze jakie maja za przeproszeniem pizdy :O i inne wstretne rzeczy. Znajoma mial znowu lzy w oczach ja sie nic nie odezwalam ale byo naprawde bardzo niezrecznie...

Gość co ty bredzisz

Gość a mnie zastanawia
a mnie zastanawia czemu polki takie jak ty, bez wlasnego zycia prywatnego, zakompleksione, brzydkie i samotne rabia dupe wszystkim wokol zamiast podszlifowac charakter, figure i doksztalcic sie troche w innej dziedzinie niz plotkarstwo i dowartosciowywanie sie kosztem innych? :D

Gość I am so sorry for you
a mnie zastanawia===> amen

Gość ytonga11
nie jestem ani brzydka ani stara ani samotna :D

Przypadek 1 ----zaniedbana i brudna -może to menelka była :P Przypadek 2 --- Cóż jeśli koleżance takie życie odpowiada(a jak widać to odpowiada bo siedzi z nim) to już jej problem ;)

Gość no tak ale jednak
"nie jestem ani brzydka ani stara ani samotna " - ale głupia i prosta za to jesteś :D

Gość chętnie bym zobaczyła jak ty
wyglądasz własnie "dzięki" takim ludziom świat jest jaki jest :o zajmij się sobą,swoja rodziną skad wiesz,ze ciebie mąż nie zdradza??

Gość bo ona jest pewna ze jej
akurat to nie dotyczy, tylko tej baby ze sklepu i owej kolezanki ;-)

Dlaczego uogólniasz? Ja mam wiele ładnych zadbanych koleżanek,których mężowie nie zdradzają :-D

na to nie ma reguły, zdradzaja ładne zadbane i brzydkie niezadbane. oczywiscie nie wszyscy tiger woods zdradzał modelke, fajna laską i co wy na to?

i mysle ze te kobiety zwracają uwage na to ze maz je zdradza, ale siedzą w domu bez kasy to co mają zrobic? isc pod most? moze jak dzieci beda wieksze to rusza do pracy i zrobią porzadek