Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ejmili

Całowaliśmy się, a teraz cisza...

Polecane posty

Hej. Mam problem dotyczący faceta. Spotykamy się dwa razy w tygodniu na zajeciach. Spotkalismy się raz na ogladanie filmow, tak jakos wyszlo, ze wpadl na mnie, spojrzal gleboko w oczy i pocalowal... calowalismy się i dotykalismy ponad godzine. Do niczego wiecej na szczescie nie doszlo. Przez kolejne dwa spotkania na zajeciach traktował mnie jak swoją dziewczyne, nawet rozmawialismy o tym na gg, czy jestesmy razem. Stwierdzilismy, że TAK. Po czym pojechał na weekend na pogrzeb, towarzyszyć koledze w czasie dalekiej drogi, ale telefon mu się zepsuł. Nie odzywał się przez 5 dni do mnie... Spotkalismy się po raz kolejny na zajeciach przeprosil mnie za to, ale już jakoś to wszystko co do niego czułam troche wygasło, ale jeszcze gorzej bylo od kąd inna kolezanka z zajec zaczela mu się narzucać. Nie utrzymywalam z nim kontaktu poza zajeciami przez ostatnie dwa tygodnie. Na ostatnich zajeciach zauwazylam, ze do tą drugą dziewczyną się nie interesuje... Usmiecha się do mnie czasami. Nie wiem co on sobie mysli... Może macie jakieś pomysly ...?

'Nie wiem co on sobie mysli...' i NIGDY sie nie dowiesz. mozesz jedynie przypuszczac, co moze nie miec nic wspolnego z prawda :)

Gość ona to ja 3
mysle ze moze mu na Tobie zalezec i skoro nie intersuje sie tamta to moze warto dac mu szanse .... sama nie wiem co Ci doradzic ale mam nadzieje ze Ci sie ułozy .. jestes z Trójmiasta ??

Gość ona to ja 3
ja tez :)